gosc333 Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 W jakiej kopercie odsylaliscie druki do Kentucky ? A4 czy mniejszy format ?
OLUDOMI Napisano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2013 ja zapakowałam papiery w folie przeźroczysta taką wsuwaną spięłam spinaczem każdą osobę osobno i włożyłam do ciut większej niż A4 koperty bąbelkowej;)
mariano85 Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Kto tam ostatnio zdawał prawko??? pomózcie z tymi pytaniami bo nie jestem do końca pewny 1 You are on the road with only one lane in each direction and you want to pass another v Ehicle, but there is a curve ahead which blocks your view. You must : -Not pass the other vehicle -Pass on the shoulder of the road -Signal five seconds to pass safety 2You have had your license for three months You may: Drive between 5am and 5pm unaccompanied Transport minors unaccompanied at any time Transport minors between 11pm and 5 am unaccompanied 3 At intersecition crosswalks and railroad crossings you should always: -Stop, listen and produced if you cannot hear anything -Look to the sides of your vehicle -Concentrate on oncoming traffic 4 You are driving oon a one-way street. You may turn left onto another on-way street: -Only if a sign permits the turn -If traffic on the street is moving to the right -If traffic on the street is moving to the left
villa Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Papiery skompletowane, jutro mam rozmowe w ambasadzie US. Trzymajcie kciuki:-)
sly6 Napisano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 mariano a moze w innym watku napiszesz te pytania o prawie jezdzie
mariano85 Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 mariano a moze w innym watku napiszesz te pytania o prawie jezdzie miałem tak zrobić ale... pomyslałem że nie będe otwierał nowego tematu dla 4 pytan! Pzepraszam za "zasmiecanie"
wiki1701 Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 Moja siostra dzisiaj została wylosowana z tym że ma numer 53 tys. jak oceniacie jej szanse?
sly6 Napisano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 niech wysyla formularze i zobaczymy potem jak z numerami...a teraz jakie sa numery zapraszane na rozmowe?
wiki1701 Napisano 1 Maja 2013 Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 teraz z tego co widzę to 31 tys. na czerwiec jest czyli szans nie ma za wielkich no ale może akurat.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.