OLUDOMI Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 ja mam pytanie jeszcze odnośnie biletów? nie wiem czy dobrym pomysłem jest kupowanie odrazu biletu w dwie strony? ? muszę wrócić przecież na uczelnie i bilet mam w dobrej cenie jak na lipiec 1000 $ LH a dlatego bardziej mi się to opłaca niż po 700 $ w jedną stronę nie chciałabym mieć nie przyjemności na lotnisku z tego powodu a ja nigdy nie lecę bez przykrych przygód zawsze coś się zepsuje na rożnych płaszczyznach. :/
rita116 Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 rita w ds 122 masz pkt 4 gdzie pisze aby znalesc na liscie takie biuro gdzie bedziesz miec nablizej.Nie ma sprecyzowane w ktorym miescie Dzieki, poszperalam w necie i chyba znalazlam :-)
trend Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Wg mnie najlepiej kupić bilet w dwie strony , aktualnie LH ma dobrą cenkę z WAW - NY ok 1800 zł http://loter.pl/forum/warszawa-ny-czerwiec-lipiec-sierpie%C5%84-wiele-termin%C3%B3w-od-1796-pln-rt
OLUDOMI Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 no ja kupiłam właśnie z krk na 10 lipca za 1000 $ do chicago i jestem zadowolona bo to muszą być terminy określone
Dragony Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Lufa aktualnie ma promocje - Chicago za 588$ ... Tyle ze chyba jakos na maj i piczatek czerwca
OLUDOMI Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Lufa aktualnie ma promocje - Chicago za 588$ ... Tyle ze chyba jakos na maj i piczatek czerwca no a ja muszę w lipcu i 1 października wrócić wiem, że jest taniej maj i czerwiec ale mi to odpada:)
stuff1000 Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Odnośnie aktów małżeństwa to znalazłem takie coś na stronie ambasady : Odpis zupełny aktu małżeństwa (jeśli dotyczy) Każdy małżonek powinien przedstawić jedną kopię odpisu aktu małżeństwa. Przyjmujemy wyłącznie odpisy zupełne polskich aktów małżeństwa. Odpisy skrócone aktów małżeństwa nie są przyjmowane. Czyli wygląda na to że potrzeba jeden oryginał i dwie kopie...
lembryk Napisano 10 Maja 2013 Zgłoś Napisano 10 Maja 2013 No i mamy biuletyn na czerwiec http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_5953.html Niestety ani słowa w nim o DV 2014.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.