Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja mam pytanie jeszcze odnośnie biletów? nie wiem czy dobrym pomysłem jest kupowanie odrazu biletu w dwie strony? ? muszę wrócić przecież na uczelnie i bilet mam w dobrej cenie jak na lipiec 1000 $ LH a dlatego bardziej mi się to opłaca niż po 700 $ w jedną stronę nie chciałabym mieć nie przyjemności na lotnisku z tego powodu a ja nigdy nie lecę bez przykrych przygód zawsze coś się zepsuje na rożnych płaszczyznach. :/

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

rita w ds 122 masz pkt 4 gdzie pisze aby znalesc na liscie takie biuro gdzie bedziesz miec nablizej.Nie ma sprecyzowane w ktorym miescie :)

Dzieki, poszperalam w necie i chyba znalazlam :-)

Napisano

Lufa aktualnie ma promocje - Chicago za 588$ ... Tyle ze chyba jakos na maj i piczatek czerwca

no a ja muszę w lipcu i 1 października wrócić :) wiem, że jest taniej maj i czerwiec ale mi to odpada:)

Napisano

Odnośnie aktów małżeństwa to znalazłem takie coś na stronie ambasady :

Odpis zupełny aktu małżeństwa (jeśli dotyczy)

Każdy małżonek powinien przedstawić jedną kopię odpisu aktu małżeństwa. Przyjmujemy wyłącznie odpisy zupełne polskich aktów małżeństwa. Odpisy skrócone aktów małżeństwa nie są przyjmowane.

Czyli wygląda na to że potrzeba jeden oryginał i dwie kopie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...