Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jadę 16 maja walczyć o wizę :)

Chcę sie upewnić czy wszystko mam :)

A więc:

1.paszporty

2.zdjęcia po 2 sztuki

3.kopertę od lekarza

4.dyplom szkoły (tylko ja jako główny aplikant)

5.odpisy zupełne aktów urodzenia

6.odpisy zupełne aktu małżeństwa

7. na miejscu zrobię opłatę (po 330 dolarów od osoby)

8. rejestracja w TNT zrobiona

9. zaświadczenia o niekaralności

Czy o czymś zapomniałem ??

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dopytam bo nie wiem zdjęcia muszę nawet jak wysłałem już po dwie sztuki z papierami wcześniej ?

Napisano

Ja też wysłałem ale te wysłane były zrobione rok temu więc zapytano mnie czy mam aktualne. Miałem je, więc wzięli ale myśle że gdybym nie miał to te wysłane rok temu byłyby OK. Ogólnie zawsze zdjęcia mają być nie starsze niż 6 miesięcy.

Napisano

Ode mnie babeczka nawet tych zdjec nie wziela wiec w efekcie, na mojej green card, mam to przeokropne zdjecie zrobione w walgreens tuz po tym, jak dowiedzialam sie , ze zostalam wylosowana.

Napisano

Witam

Czy po rejestracji w TNT wystarczy tylko, że wybiorę punkt odbioru dokumentów czy trzeba również wybrać "Wyznacz spotkanie"?

Dzięki z góry za wszelkie informacje.

Napisano

Troche sie usmialam dzis wlatujac z zolta koperta i trzesac sie na poczatku ze strachu przed urzednikami imigracyjnymi (urzedniczka uroczo wrzasnela 'security!take her!') Pan z secondary byl mlodym chlopakiem ktory poprosil o odcisk, podpis, na koniec przeprosil ze zabral mi czas, a cala rozmowe prowadzil po polsku ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...