Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wysyłam zapytanie do Kentacky dot. mojego dziecka. Dowiem sie u samego źródła :)

Piszę w innym temacie, bo nie wiem co robić. Tak jak każdemu, i mnie równiez zalezy, aby wszytsko było ok.

Jak tylko dostanę od nich odpoweidź to napisze na forum. Może ktoś ma róznież taki przypadek.

pozdrawiam

nie wiem czy KCC odpowie ci w tej materii, napewno jak napiszesz do ambasady to ci odpowiedzą. Na forum ludzie już zadawali pytania w ambasadzie i dostawali odpowiedź.

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

I jeszcze jedno pytanie ja po rozmowie z konsulem (życzył wszystkiego najlepszego w USA) wyszedłem z ambasady i tak się zastanawiam czy jeszcze raz nie powinienem podejść do tego okienka co pani brała ode mnie dokumenty i odciski aby coś podpisać ?? ...

Napisano

My od razu po rozmowie opuscilismy ambasade i nic wiecej nie podpisywalismy. Rozmowe mielismy w srode a paszporty z dokumentami byly do odebrania juz w piatek.

Ja chcialbym zapytac o annotation w wizie

Valid only if Acc/FTJ Father/Mother/Spouse - ta andotacje ma moja zona ktora nie jest glownym aplikantem. Czy ta adnotacja oznacza ze musimy razem wleciec lub ja jako pierwszy a ona moze pozniej? Nie moze leciec jako pierwsza?

212 (g) (2) (B) - z tego co wyczytalem ma to zwiazek ze szczepieniami. Nie powinno byc problemów? Tez tak macie?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...