grace139 Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 ID Case DOS nie zawiera poprawny wzorzec (tzn. (np. ABC1234567890)). ERROR:Ponownie Case ID DOS nie zawiera poprawny wzorzec (tzn. (np. ABC1234567890)). wyskakuje mi przy zapłacie cos takiego co to jest ten DOS ID CASE bo chyba zły kod wpisuje
jkb Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 ID Case DOS nie zawiera poprawny wzorzec (tzn. (np. ABC1234567890)). ERROR:Ponownie Case ID DOS nie zawiera poprawny wzorzec (tzn. (np. ABC1234567890)). wyskakuje mi przy zapłacie cos takiego co to jest ten DOS ID CASE bo chyba zły kod wpisuje To ten numer, który zaczyna się na WRW lub KRK. Pozdrawiam
jaroamg Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 No właśnie niech ktoś opisze, jak wygląda proces wjazdu dokładniej tzn. jakie kartki się wypełnia w samolocie...? Na lotnisku do jakiej bramki? itp krok po kroku... A druga sprawa czy już ktoś płacił polską kartą tą opłatę? pozdrawiam Aha tą opłatę 165$ to po wjeździe do US a nie przed ? czy bez znaczenia?
Justi_87 Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Ok, ja placilam juz te $165 ale bylo to miesiac temu, przec wylotem i wyglada na to, ze troche sie to zmienilo, bo nawet odnosnik na str ambasady jest inny. Gdy ja placilam podawalo sie tylko A number i CN. Proces wyjazdu wyglada nastepujaco. w samolocie wypelnia sie tylko deklaracje celna (nie i-94). nastepnie ustawiasz sie do bramki dla visitors. nastepnie kaza ci odebracv bagaz i kieruja do sekcji dla new immigrants. tam urzednik zabiera twoja koperte, kazde ci zlozyc podpis i odciski palcow (stara metoda, jak pieczatka) i to wszystko.
Marekire Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Ok, ja placilam juz te $165 ale bylo to miesiac temu, przec wylotem i wyglada na to, ze troche sie to zmienilo, bo nawet odnosnik na str ambasady jest inny. Gdy ja placilam podawalo sie tylko A number i CN. Proces wyjazdu wyglada nastepujaco. w samolocie wypelnia sie tylko deklaracje celna (nie i-94). nastepnie ustawiasz sie do bramki dla visitors. nastepnie kaza ci odebracv bagaz i kieruja do sekcji dla new immigrants. tam urzednik zabiera twoja koperte, kazde ci zlozyc podpis i odciski palcow (stara metoda, jak pieczatka) i to wszystko. A dlaczego w bramki dla visitors? Ktoś pisał że w bramki US Citizens/Residents ? Tak ktoś Cię pokierował?
Justi_87 Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Tak, tak zostalam pokierowana przez obsluge lotniska. Poza tym zostajesz permanent resident w chwili, gdy urzednik postawi pieczatke w twoim paszporcie. Poki co jestes jedynie immigrant visa holder.
Marekire Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Tak, tak zostalam pokierowana przez obsluge lotniska. Poza tym zostajesz permanent resident w chwili, gdy urzednik postawi pieczatke w twoim paszporcie. Poki co jestes jedynie immigrant visa holder. Ma to sens.
jaroamg Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Ok, ja placilam juz te $165 ale bylo to miesiac temu, przec wylotem i wyglada na to, ze troche sie to zmienilo, bo nawet odnosnik na str ambasady jest inny. Gdy ja placilam podawalo sie tylko A number i CN. Proces wyjazdu wyglada nastepujaco. w samolocie wypelnia sie tylko deklaracje celna (nie i-94). nastepnie ustawiasz sie do bramki dla visitors. nastepnie kaza ci odebracv bagaz i kieruja do sekcji dla new immigrants. tam urzednik zabiera twoja koperte, kazde ci zlozyc podpis i odciski palcow (stara metoda, jak pieczatka) i to wszystko. DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ pozdrawiam Czyli teraz rozumiem przy wpłącie kartą VISA (165 $) chcą jakiś trzeci numer? TAk?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.