jaroamg Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Skąd mam wziąć " Department of State (DOS) Case ID number" Czy ktoś wie?
Ika_PL Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Lecimy rano także mamy najświeższe informacje. Można płacić VISA przez ich nowy system USCIS ELIS. Zamknęli starą platformę pay.gov a nowa -) nie działa do odwołania. Nasze numery Case ID będą przyjmowanie po korekcie systemu, trzeba cierpliwie czekać a teraz można inaczej zagospodarować $$$ -). Info: roblems Paying Your USCIS Immigrant Fee USCIS ELIS is having technical difficulties processing some Department of State Case ID numbers. If you experience problems paying the USCIS Immigrant Fee, you can still travel to the United States and then pay the fee. After arriving in the United States, you will receive a passport stamp that validates your permanent resident status for one year. You will receive your Permanent Resident Card (Green Card) by priority mail AFTER you have paid the USCIS Immigrant Fee. Thank you for your patience as we correct this issue.
jaroamg Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Lecimy rano także mamy najświeższe informacje. Można płacić VISA przez ich nowy system USCIS ELIS. Zamknęli starą platformę pay.gov a nowa -) nie działa do odwołania. Nasze numery Case ID będą przyjmowanie po korekcie systemu, trzeba cierpliwie czekać a teraz można inaczej zagospodarować $$$ -). Info: roblems Paying Your USCIS Immigrant Fee USCIS ELIS is having technical difficulties processing some Department of State Case ID numbers. If you experience problems paying the USCIS Immigrant Fee, you can still travel to the United States and then pay the fee. After arriving in the United States, you will receive a passport stamp that validates your permanent resident status for one year. You will receive your Permanent Resident Card (Green Card) by priority mail AFTER you have paid the USCIS Immigrant Fee. Thank you for your patience as we correct this issue. Aha tak też właśnie myślałem.. Dzięki za info
Felicja Napisano 25 Maja 2013 Zgłoś Napisano 25 Maja 2013 Witam wszystkich, chciałabym nawiązać do tematu odbioru paszportów w TNT. Otóż jeżeli macie do odbioru paszporty dzieci niepełnoletnich to żeby je otrzymać musicie przedstawić akty urodzenia dzieci. Niestety o tym małym niuansie nikt nie informuje a potem jest bieganina. Nawet SMS z numerem UID nie pomaga.
Marekire Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Napisano 26 Maja 2013 Skąd mam wziąć " Department of State (DOS) Case ID number" Czy ktoś wie? Dziś zalogowałem się do systemu USCIS ELIS i wpisałem moje dane żeby sprawdzić czy mój DOS Case ID wejdzie bez problemu. Wpisałem A number i Case ID 2013EUXXXXX i zrobiłem save bez problemu. Chciałem spróbować czy przekieruje mnie na płatność kartą i bez problemu przeszło więc mam nadzieje że bedę mógł zapłacić kartą kredytową przed wylotem.
grace139 Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Napisano 26 Maja 2013 Dziś zalogowałem się do systemu USCIS ELIS i wpisałem moje dane żeby sprawdzić czy mój DOS Case ID wejdzie bez problemu. Wpisałem A number i Case ID 2013EUXXXXX i zrobiłem save bez problemu. Chciałem spróbować czy przekieruje mnie na płatność kartą i bez problemu przeszło więc mam nadzieje że bedę mógł zapłacić kartą kredytową przed wylotem. A gdzie jest podany DOS Case ID bo nie moge znalesc tego numeru tzn on jest gdzieś w paszporcie czy gdzieś
Marekire Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Napisano 26 Maja 2013 Case ID jest na kartce dołączonej do żółtej koperty z ambasady ale jest też na wizie w paszporcie, chociaż na wizie może być dłuższy jeśli ktoś ma rodzinę.
grace139 Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Napisano 26 Maja 2013 Case ID jest na kartce dołączonej do żółtej koperty z ambasady ale jest też na wizie w paszporcie, chociaż na wizie może być dłuższy jeśli ktoś ma rodzinę. A jest różnica miedzy DOS Case ID a Case ID
Marekire Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Napisano 26 Maja 2013 A jest różnica miedzy DOS Case ID a Case ID W tym przypadku chyba chodzi o to samo.
grace139 Napisano 26 Maja 2013 Zgłoś Napisano 26 Maja 2013 ok dziekuje bardzo wszystkim DOS CASE ID to to samo CO CASE ID to był chyba ich błąd z góry dziękuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.