Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Madzia i Neil - jak rozumiem, sprawdzałyście swój status 1 maja 2012 to miałyście HAS NOT BEEN SELECTED, a w październiku to się zmieniło na HAS BEEN SELECTED?

Napisano

Madzia i Neil - jak rozumiem, sprawdzałyście swój status 1 maja 2012 to miałyście HAS NOT BEEN SELECTED, a w październiku to się zmieniło na HAS BEEN SELECTED?

W październiku zmieniło się na list.

Dear Magdalena

You are among those randomly selected for further processing in the Diversity Immigrant Visa Program..........ect.

Napisano

Hmm :unsure: mam problem z szczepieniami moje szczepienia gdzieś wsiąkły szukalam pytalam i nie wiem gdzie jeszcze moge zapytac o nie w przychodni gdzie uczeszczalam jako dziecko tez ich nie ma w sanepidzie również gdzie ich szukac ??? moze ktos juz mial taki dylemat a podejrzewam ze pewnie byli tacy co mieli z tym problem to prosila bym o podpowiedz.PS:to teraz juz nie wiem czy na tych badaniach w krakowie lub warszawie zaszczepia mnie jeszcze raz na to samo??? :huh:

Napisano

Kto podpisuje się na formularzu DS 230 w przypadku 13 letniego dziecka ( 14 lat ukończy we wrześniu)?

Rodzic czy dziecko? W ambasadzie Pani nie była do końca pewna.

Napisano

Sawi81

Za niepełnoletnie dziecko podpisywałam w ambasadzie przy panu konsulu. Podpisywłam swoim imieniem i nazwiskiem.

Tzn, że jak wysyłałaś DS 230 to był on bez podpisu?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...