uslow Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 Kochani! Gdzie sprawdzić czy dokumenty dotarły do KCC? Czy ktoś z wylosowanych dostał już zaproszenie na rozmowę w październiku? Moja żona napisała do nich e-mail z zapytaniem czy wszystko doszło. Dla bezpieczeństwa/weryfikacji musisz podać w podpisie e-maila datę urodzenia aplikanta, imię i nazwisko aplikanta i Case Number. Dodatkowo podaliśmy adres do korespondencji, który był podany w zgłoszeniu aplikanda do DV Lottery. E-mail napisany został z adresu podanego w zgłoszeniu do DV Lottery. Czekamy już kilka dni na odpowiedź.
Justi_87 Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 ich odpowiedz przychodzi zazwyczaj po jakichs 2 tygodniach. zakladajac, ze sa teraz zajeci naplywajacymi aplikacjami okres ten sie zapewne wydluzy. zawsze mozna do nich zadzwonic
OLUDOMI Napisano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2013 odpowiedz co do numeru padala 11 czerwca Jest on też na wizie pod nazwą Registration Number. czyli jest to normalnie mówiąc numer zielonej karty
stuff1000 Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2013 a czy mogę sobie w Polsce zapłacić to 165 $ wykorzystując amerykańska kartę kredytową swoich rodziców??
trend Napisano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 15 Czerwca 2013 Stuff1000 możesz płacić polską visą nie ma problemu 3 x gc doszły do mnie płaciłem po wjeździe do USA .
luśka Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2013 powiedzcie mi czy długo trzeba czekac na ustalenie terminu badan lek. czy jest to z dnia na dzien jak to mniej wiecej wyglada.
neli365 Napisano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2013 Ja robiam badania w Wawie , Tydzien przed badaniem zadzwonilam sie zarejstrowac do lekarza i w ten sam dzien rano robilam badanie krwi i RTG(bez potrzeby wczesniejszej rejestracji) , na wyniki czekalam 3 godziny, o 10.00 juz je mialam a na 16.00 bylam zarejstrowana u lekarza. Wszystko robilam tego samego dnia bez probemu z tym ze u Pani Doktor bylo "lekkie" przesuniecie i weszlam o 18.30. Jutro mam wizyte w Ambasadzie !
neli365 Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Juz Jestem Po rozmowie!! Wiza Przyznana !! Rozmawialam z Pania Konsul , po angielsku ,Najpierw zlozylam przysiege, ze to co napisalam w form. jest prawda. Pyt: 1.Czy byla juz Pani w Stanach -tak kika razy 2.Dlaczego chce Pani wyjechac do Usa? - Im Love in it 3. Czy podobala sie Pani praca wakcyjna na J1? - oczywiscie 4. Do Kogo pani jedzie? -ciocia 5. Czy Ma Pani chlpaka/nazeczonego? Pytam poniewaz jak Pani ma to moglibyscie wyjechac razem - Nie, nie mam 6.W jakim charakterze chce Pani pracowac w Usa? --- 7. Gdzie obecnie Pani pracuje? ---- W Porzadku , kwalifikuje sie Pani do otrzymania Zielonej Karty :) Gratulacje and Good Luck!! Thank You !! JUpiiiiiiii :):) Bardzo sie ciesze ze jestem juz Po wszystkim !! I Bardzo Wam ( Administratorom, Forumowiczm) DZIEKUJE za Wszelka Pomoc !!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.