Angelo Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 super:) Gratulacje no i GOOD LUCK IN AMERICA:)))
karusek Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 gratuluję neli365. Ja też bym tak chciał Powodzenia na nowej ziemi.
medeski Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Juz Jestem Po rozmowie!! Wiza Przyznana !! Rozmawialam z Pania Konsul , po angielsku ,Najpierw zlozylam przysiege, ze to co napisalam w form. jest prawda. Pyt: 1.Czy byla juz Pani w Stanach -tak kika razy 2.Dlaczego chce Pani wyjechac do Usa? - Im Love in it 3. Czy podobala sie Pani praca wakcyjna na J1? - oczywiscie 4. Do Kogo pani jedzie? -ciocia 5. Czy Ma Pani chlpaka/nazeczonego? Pytam poniewaz jak Pani ma to moglibyscie wyjechac razem - Nie, nie mam 6.W jakim charakterze chce Pani pracowac w Usa? --- 7. Gdzie obecnie Pani pracuje? ---- W Porzadku , kwalifikuje sie Pani do otrzymania Zielonej Karty :) Gratulacje and Good Luck!! Thank You !! JUpiiiiiiii :) :) Bardzo sie ciesze ze jestem juz Po wszystkim !! I Bardzo Wam ( Administratorom, Forumowiczm) DZIEKUJE za Wszelka Pomoc !!! GRATULACJE!
KaeR Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Nie ma to jak zacytować całego posta i dopisać jedno słowo 8-)
Justi_87 Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Super neli! gratulacje! dokad sie wybierasz (nie jestem pewna, czy gdzies to wspominalas).
medeski Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Nie ma to jak zacytować całego posta i dopisać jedno słowo 8-) dzieki!
uslow Napisano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2013 Juz Jestem Po rozmowie!! Wiza Przyznana !! Rozmawialam z Pania Konsul , po angielsku ,Najpierw zlozylam przysiege, ze to co napisalam w form. jest prawda. Pyt: 1.Czy byla juz Pani w Stanach -tak kika razy 2.Dlaczego chce Pani wyjechac do Usa? - Im Love in it 3. Czy podobala sie Pani praca wakcyjna na J1? - oczywiscie 4. Do Kogo pani jedzie? -ciocia 5. Czy Ma Pani chlpaka/nazeczonego? Pytam poniewaz jak Pani ma to moglibyscie wyjechac razem - Nie, nie mam 6.W jakim charakterze chce Pani pracowac w Usa? --- 7. Gdzie obecnie Pani pracuje? ---- W Porzadku , kwalifikuje sie Pani do otrzymania Zielonej Karty :) Gratulacje and Good Luck!! Thank You !! JUpiiiiiiii :) :) Bardzo sie ciesze ze jestem juz Po wszystkim !! I Bardzo Wam ( Administratorom, Forumowiczm) DZIEKUJE za Wszelka Pomoc !!! Super. Gratuluję przyznania wizy. Cieszymy się razem. A jakie miasto wybierasz na start w USA?
neli365 Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2013 Dziekuje Wam za Mile Slowa Wybieram sie do Nowego Jorku , ale dopiero pazdziernik-listopad.
uslow Napisano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2013 Dziekuje Wam za Mile Slowa Wybieram sie do Nowego Jorku , ale dopiero pazdziernik-listopad. No to fajnie bo my z moją żoną też będziemy startować w tym mieście (wylosowani w DV 2014), trzeba wymienić się kontaktami to się kiedyś ustawimy na piwo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.