stuff1000 Napisano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 Nikt nie wie co w tym 39 punkcie wpisać??
sly6 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 ktos wie,,tam sie wpisuje dane danych osob a nie Ciebie tzn jak petycja jest na zone to dane zony
stuff1000 Napisano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 No dobrze ale jak ja wylosowalem zielona kartę to w punkcie 39 muszę wpisac u zony i dzieci swoje dane?? Jeśli w 14 punkcie wpisałem panienskie nazwisko żony to w 31a tez muszę panienskie czy obecne??
sly6 Napisano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2012 masz wybor w nazwisku ze albo podajesz panienskie lub tez juz te ktore uzywa.. jesli wpisales juz panienskie to wpisz juz dalej te same nazwisko..
gocha80 Napisano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2012 http://www.fujimc.pl/page1.aspx ja robiłam tutaj, też wszystko ok. Zdjęcia wydają się spore, ale takie muszą być. 35 zł za 6 zdjęć ( miało być 5 , ale można potargować). również dziękuje
mariano85 Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Terrorystka zaczynam się lekko martwić nad tym ze nie odpisują mi na mojego emaila :( Tobie odpisali naprawdę szybko! A co napisałaś w "temacie" emaila? Bo ja podałem swój case number imie i nazwisko i date urodzenia (tak jak zreszta w rogu mojego listu) pozdro
terrorystka Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Spokojnie, odpiszą odpiszą, może za dużo pytań zadałeś w mailu Ja w temacie wpisałam tylko Case Number - a swoją drogą, odpowiedź niewiele mi dała, nadal nie wiem czy aplikację dostali. pozdr.,
stuff1000 Napisano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2012 Którą stronę z case namberem wysyłam bo wydrukowały mi się 2?
mariano85 Napisano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2012 ODPISALI : Thank you for your inquiry. Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.