mariano85 Napisano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2012 Bajon spoko ze Ci napisali że chociaz doszły! Dawno wysłaleś? jaki masz (w przyblizeniu case number?) Napisali także, żebym zapoznawał się po 15nastym każdego miesiąca z biuletynem wizowym, aby zobaczyć, które numery zostały przetworzone. biuletynem wizowym(co to), przetworzne o co kaman?
sly6 Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 mariano tyle juz czasu jestes na forum i nigdy nie spotkales sie z postami na forum ze ktos sie pytal o biuletyn wizowy? kiedy moze miec rozmowe ze sponsorowania rodzinnego.. to jest ten biuletyn wizowy http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html
bajon Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 Bajon spoko ze Ci napisali że chociaz doszły! Dawno wysłaleś? jaki masz (w przyblizeniu case number?) Na meila odpowiedzieli w dwa dni chyba, a papiery wyslalem cos kolo 2 tygodni po 1 maja, po ogloszeniu wynikow. Case number mam okolo 4000.
mariano85 Napisano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 mariano tyle juz czasu jestes na forum i nigdy nie spotkales sie z postami na forum ze ktos sie pytal o biuletyn wizowy? kiedy moze miec rozmowe ze sponsorowania rodzinnego.. Moze i sie kiedys spotkałem, ale jak wtedy mnie to nie dotyczyło to się człowiek mniej interesował! :/ ALe "lekcje odrobiłem" poczytałem ..tylko wraz nie bardzo rozumiem co ma biuletyn wizowy do GC(do mnie)? Wiem że dla was to moze oczywiste, ale oświecie mnie.. szaraka :/ Bajon a to widze ze jednym odpowiadaja na email ze doszły papiery mimo ze wysłali pozniej formularze a innym tylko zeby czekać (mimo ze wysłali wczesniej):/ To chyba zależy na jaka "panią" w biurze się trafi hah
sly6 Napisano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2012 tutaj mozna sprawdzic daty rozpatrywania http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/appointment.html
jupiter Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 tak mi odpisali o co to chodzi??? Auto Reply - Please Do Not Respond Uwaga! Wiadomość mogła zawierać niebezpieczne elementy, których wyświetlanie zostało zablokowane Odblokuj Obrazki nie są wyświetlane Pokaż obrazki Zawsze pokazuj obrazki od tego nadawcy The Kentucky Consular Center (KCC) has received your email. This email address, KCCDV@state.gov is for case-specific Diversity Visa inquires only. If you would like to check the status of your entry, please do so at www.dvlottery.state.gov/ESC. This website is the definitive means of determining whether or not you were selected for possible further processing. For inquiries about specific cases, please ensure that you have included your case number, first and last name, and date of birth with your inquiry. If this information is not provided or is inaccurate, KCC will be unable to process your inquiry For other information and to view frequently asked questions, please visit the Department of State Website at www.travel.state.gov. Under the Visas section, select Diversity Visa (DV) Lottery Program and then select Instructions for the Diversity Visa lottery year you entered. The frequently asked questions can be found at the bottom of the instructions. Thank you for contacting KCC. KCCDV/Public Inquiry Kentucky Consular Center Support Contractor - Serco - NA Phone: (606) 526-7500 Email: KCCDV@state.gov Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible. This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
mekare Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 to jest autoodpowiedź "Auto Reply" tzn wiadomość wysyłana automatycznie gdzie jest napisane min. że dostali twojego emaila. Na prawdziwą odpowiedź musisz jeszcze trochę poczekać
jupiter Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 mekare dziekuje bardzo !!! i dziekuje za pomoc to forum mi duzo pomoglo piszcie jak bedziecie cos wiecej miec!!
bajon Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 No dokładnie ja od tej wiadomości, którą dostałeś czekałem jeden dzień na tego już właściwego meila z odpowiedzią.
beataa Napisano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Czytam to forum od 1 maja, ale jest to mój pierwszy post. Czy ktoś mógłby podrzucić mi treść e-meila jaki wyslal do Kentucky, bo mój angielski jest za słaby, aby samodzielnie go napisać. Dziękuję z góry.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.