Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

no ale numer to 5700 na październik anie 7000

Ale (podobnie jak w VB na wrzesień) jest tam też taki punkt:

C. ADVANCE NOTIFICATION OF THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN NOVEMBER

I to właśnie on pokazuje numery na listopad (podczas gdy we wrześniowym pokazane było przewidywanie na październik).

Napisano

ciekawe na kiedy mi wyznaczą termin rozmowy. Dokumenty wysłałem w połowie lipca z nr CN poniżej 3000. 5 dni temu wysłałem mailem prośbę o potwierdzenie otrzymania dokumnetów. Jeszcze czekam na odpowiedź. Mimo stosunkowo niskiego nr CN, z uwagi na dość późne wysłanie dokumentów, termin rozmowy na październik wydaje się mało realny. Sądzę, że osoby, które mają wyższy nr CN a szybko odesłały dokumenty mają szansę na rozmowę nawet w październiku, niezależnie od tego co można przeczytać w advanced notification. Ciekawe czy są na forum osoby z nr CN większym niź 5700, które nie zwlekały z odesłaniem dokumentów i otrzymały już termin na rozmowę w październiku...

Napisano

Joanna nie masz racji ja mam numer 106X i rozmowę na koniec października, dokumenty wysłałam koniec maja, początek czerwca (już nie pamiętam), trochę byłam w szoku że tak szybko ta rozmowa obstawiałam listopad lub grudzień <_<

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...