rromy Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 lece z Warszawy do Frankfurtu LOTem, nastepnie mam przsiadke i lece z Frankfurtu do Filadelfii US Airways, na koniec nie wiem jak to interpretowac wiec napisze calosc: US Airways, Operator: US AIRWAYS EXPRESS REPUBLIC AIRLINES.
sly6 Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 To lecisz w 1 sojuszu wiec wrazie problemow z opoznieniem cos Ci zalatwia
drevil Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 US Airways Express to marka, pod którą US Airways wykonuje loty krajowe. Republic Airlines to linia, która jest ich podwykonawcą. Czyli US Airways odpowiada za to, żebyś doleciał na miejsce nawet w razie opóźnień na lotnisku. Głowa do góry
rromy Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 no to super jeszcze raz wielkie dzieki, teraz jestem juz bardziej spokojna
drevil Napisano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja lubię zaznajomić się z mapką lotniska, na którym przyjdzie mi się przesiadać: http://www.phl.org/passengerinfo/Documents/phlmap0404.swf Prawdopodobnie będziecie musieli przemieścić się z terminala A na terminal F.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.