Laurka Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 Da się tu jakoś kasować własne ZBYT GŁUPIE posty? xD
Laurka Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 OK Napisałam mail, załączyłam załączniki, kliknęłam wyślij, a tu zaraz Failure. Mail nie doszedł! I skąd mam teraz wiedzieć dlaczego??? Mają przepełnioną skrzynkę odbiorczą?! Adres na pewno dobrze wpisałam.
Joanna30 Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 Już nie wiem, o czym mówimy... Ja mówiłam o zgłaszaniu swoich głupich postów do kasowania A Ty chyba o mailu pod adres, na który trzeba wysłać te skany?
Laurka Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 Tak, ja o tym. Kontynuuję wątek o swoim problemie
Laurka Napisano 8 Maja 2013 Zgłoś Napisano 8 Maja 2013 To ja pomogę "potomnym" adres email brzmi obecnie publicwaw@state.gov Nie jest to nigdzie uaktualnione. Na formularzach nadal widnieje stary.
Laurka Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 Czy Ambasada mi odpisze po otrzymaniu Pakietu 3? Mam na coś czekać czy nie? Bo naprawdę nie wiem. Aa może po protu przejść do wniesienia opłaty i wyznaczania terminu rozmowy?
ernest Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 a to juz jestes pewna ze sa papiery Twoje w Polsce?
Laurka Napisano 9 Maja 2013 Zgłoś Napisano 9 Maja 2013 a to juz jestes pewna ze sa papiery Twoje w Polsce? Tak, tego jestem już pewna od ponad tygodnia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.