Skocz do zawartości

DV 2006 Wygrał już ktoś w tym roku ?? wpisujcie sie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie dzwonia, ja przynajmniej o tym nie slyszalem. Jezeli oni maja cos do ciebie to pisza listy (powiadomienia, zmiany w procedurze, czy tez jakies komplikacje w twojej sprawie). Na maila i telefonicznie tylko odpowiadaja.

Jak masz numer od bardzo niedawna to skad oni by mieli miec (bo pewnie na jesieni jeszcze tego numeru nie miales)??

Moze ktos ci chcial zrobic kawal.

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
Ja wylosowałem 89XX

Gratulacje,

kiedy dostałeś informację

Witam,

Wczoraj. Wróciłem z pracy a koperta czekała. Ale prawdę mówiąc to mi już nie zależy na wyjeździe. Szukałem dzisiaj książeczki wojskowej i mi ją wcięło. Przekopałem cały dom - nie ma. Ktoś wie co robić? Zgłosić na WKU i wyrobią nową? Bo z tego co wyczytałem na ewentualną rozmowę w konsulacie książeczka jest potrzebna?

• 2 tygodnie później...
Napisano

wojskowa dla polakow. Wymagaja tego od ludzi zza wschodnije granicy.

na 100%, a jesli msz watpliwosci to zadzwon do ambasady w warzsawie i ci dokladnie tak powiedza, ja juz dzwonilem.

Napisano

W przyznawaniu wiz z loterii, dla polakow, ambasady nie interesuje twoj stosunek do sluzby wojskowej. Tak wiec ani ksiazeczka wojskowa ani zadne dokumenty z wku ci sa nie potrzebne.

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...