majk Napisano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 Nie dzwonia, ja przynajmniej o tym nie slyszalem. Jezeli oni maja cos do ciebie to pisza listy (powiadomienia, zmiany w procedurze, czy tez jakies komplikacje w twojej sprawie). Na maila i telefonicznie tylko odpowiadaja. Jak masz numer od bardzo niedawna to skad oni by mieli miec (bo pewnie na jesieni jeszcze tego numeru nie miales)?? Moze ktos ci chcial zrobic kawal.
sly6 Napisano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2005 firmy nie ktore robia tak ze dzownia ze niby wygrales i masz wplacic np 50 dol usd wiec uwazaj na to
szlu Napisano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2005 Ja wylosowałem 89XX Gratulacje, kiedy dostałeś informację
GreGo Napisano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2005 Ja wylosowałem 89XX Gratulacje, kiedy dostałeś informację Witam, Wczoraj. Wróciłem z pracy a koperta czekała. Ale prawdę mówiąc to mi już nie zależy na wyjeździe. Szukałem dzisiaj książeczki wojskowej i mi ją wcięło. Przekopałem cały dom - nie ma. Ktoś wie co robić? Zgłosić na WKU i wyrobią nową? Bo z tego co wyczytałem na ewentualną rozmowę w konsulacie książeczka jest potrzebna?
klakier Napisano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2005 wojskowa dla polakow. Wymagaja tego od ludzi zza wschodnije granicy. na 100%, a jesli msz watpliwosci to zadzwon do ambasady w warzsawie i ci dokladnie tak powiedza, ja juz dzwonilem.
majk Napisano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2005 W przyznawaniu wiz z loterii, dla polakow, ambasady nie interesuje twoj stosunek do sluzby wojskowej. Tak wiec ani ksiazeczka wojskowa ani zadne dokumenty z wku ci sa nie potrzebne.
monia1977 Napisano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2005 witajcie mnie tez w tym roku wylosowali mam numer ok 8500
Zmijka Napisano 7 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2005 Hej, czy korzystaliscie z agencji posredniczacych czy sami wysylaliscie zgloszenia? Ja sie jakos doczekac nie moge;-)
slawek_1 Napisano 7 Lipca 2005 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2005 A kto nam powie do kiedy można się spodziewac powiadomień w tym roku, mam na myśli miesiąc ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.