Skocz do zawartości

Zakup Pakietu Danych - Internet W Usa

Alegres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam =)!

W te wakacje wylatuję do Nowego Jorku. Chciałbym dowiedzieć się w jaki sposób, najtaniej mogę uzyskać tam dostęp do internetu mobilnego. Na terenie mieszkania w którym będę się znajdował nie bedzie WIFI, stąd mój problem.

Z góry dziękuję za pomoc.

P.S. chodzi mi o internet do laptopa. Ewentualnie może być do samego telefonu (Sony Xperia Neo V). W polsce jestem użytkownikiem sieci T-mobile.

Napisano

Oo to tak się da? :) Potrzebne jest dodatkowe oprogramowanie? :>

P.S. Czy jeśli chodzi o Iphone firmy Apple, to sprawa wygląda tak samo jak przy Sony Xperia Neo V?

Napisano

Da się tak, sprawdzałem specyfikację twojego telefonu i widziałem tam pozycję wifi hotspot więc zakładam, że masz takie coś (nazywa sięto tethering). Ale najlepiej pobaw siętym jeszcze w Polsce i upewnij się, że działa. Oprogramowanie nie jest potrzebne ale możliwe że operator, od któreg omasz telefon zablokował tą funkcję. Wtedy trzeba będzie odblokować - ja tak miałem.

Nie wiem czy iphone ma tethering ani które iphony mają wifi a które nie, ale zasadniczo nie ważne jaki telefon, jeśli ma odpowiednie funkcje to pwinno działać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...