aniawyko Napisano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 Witam, Staram się o wizę turystyczną do USA. Dzisiaj wypełniłam i wysłałam wniosek ds-160. Pozostało mi jedynie umówić się na rozmowę z konsulem. Problem tkwi w tym, że numer pod który dzwonię, a mianowicie: 703700120 nie odpowiada. Przez cały dzień słyszę w słuchawce, że "nie można wykonać tego połączenia". Czy dzwonię pod prawidłowy numer? I czy możliwe jest, że ten numer jest ciągle zajęty? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź.
sly6 Napisano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 Mozesz miec zablokowane pewne numery a wtedy nie dodzwonisz sie..sprawdz to dobrze
aniawyko Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 Miałeś rację sly6, połączenie z domowego było zablokowane, ale udało mi się dodzwonić z komórki. I znowu mam wątpliwości, bo rozmawiałam z panią, która ustaliła mi termin spotkania, przyznała numer sprawy, powiedziała co mam ze sobą wziąć... ale gdy zapytała mnie czy mam jeszcze jakieś pytania rozmowa się urwała bo skończyły mi się pieniądze na koncie :/ nie wiem teraz czy rozmowę mogę uznać za zakończoną i jechać spokojnie do ambasady, czy powinnam jeszcze raz zadzwonić i wszystko potwierdzić?
Joanna30 Napisano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 Jeśli znasz termin spotkania, to nie musisz dzwonić ponownie. Rozumiem, że podałaś jej numer swojego wniosku? jeśli tak, to spokojnie jedź na rozmowę.
aniawyko Napisano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 Tak, podałam nr wniosku. Dziękuję za odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.