emigum Napisano 11 Września 2012 Zgłoś Napisano 11 Września 2012 Witam. Poszukuję pomocy, jestem kompletnie zdruzgotana i nie mam kompletnie pomysłu. Chodzi o emigrację do USA - nie wiem, który stan konkretnie wybrać. Problem w tym, że praktycznie każdy stan podoba mi się pod względem krajobrazów itp. Ale nie mam pojęcia jak wygląda gospodarka, ceny mieszkań, płac. Jeżeli do tej pory z tej zgryzoty nie dokonałaś na sobie rytualnego samobójstwa (A można wykonać samobójstwo na kimś? ), to rozwiązanie nierozwiązywalnych (dla Ciebie) problemów znajduje się tutaj. Może to nie stany, tylko konkretne miasta, ale dasz radę. Wszak to typowo amerykańska wyrocznia. ps. Na pewno +1 do Nieba for me . Chociaż... może +10? +15? Nieważne. Każdemu wolno marzyć, bo - póki co - nie za wszystkie marzenia musimy płacić.
aeris Napisano 21 Września 2012 Zgłoś Napisano 21 Września 2012 TO jest doprawdy wzruszajace, jak Wy pomagacie tej marzycielce - autorce watku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.