euro2012 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 witam , czy jest łatwiej dostac wize imigracyjną jeśli moja rodzina czyli ja żona i 2 dzieci mamy wizy turystyczne ? i staramy się o pobyt w usa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 A na jakiej podstawie chcecie się starać o wizę imigracyjną? Kwalifikujecie się na takową? Wizy turystyczne nie mają nic wspólnego z wizami imigracyjnymi. Jak sama nazwa wskazuje - służą do wyjazdu turystycznego, a nie do imigracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareknow0 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 witam , czy jest łatwiej dostac wize imigracyjną jeśli moja rodzina czyli ja żona i 2 dzieci mamy wizy turystyczne ? i staramy się o pobyt w usa ? Absolutnie NIE . Posiadanie wizy turystycznej nie ma znaczenia do decyzji o przyznaniu wizy imigracyjnej .Natomiast odbyte pobyty w USA mają znaczenie .Jeśli kiedykolwiek pobyt w USA na wizie turystycznej był przedłużony to z otrzymaniem wizy imigracyjnej może być problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
euro2012 Posted June 24, 2012 Author Report Share Posted June 24, 2012 dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.