Matthew Kaczorowski Napisano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 Hey!! Chciałbym się dowiedzieć więcej o iPadzie z USA... Może już ktoś kupił tam Tablet i wie cos wiecej ode mnie.. Chodzi mi o to czy jakieś cło trza płacić jak się z tym wróci do PL... i czy mają one simlocki? itp... Pozdr... Dzięki za odp!!
sly6 Napisano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 zaplacisz clo jak bedzie widac ze ten tablet jest na sprzedaz a wiec w pudelku jak bedzie widac ze jest uzywany wtedy moze sie obejsc bez takiego czegos,,pod warunkiem ze bedziesz kontrolowany
tapeta999 Napisano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2012 pudełko wsadzić do bagażu głównego a iPada możesz wziąć ze sobą. Co do iPada to jest WiFi i 3G i ten drugi kupisz bez simlocka. Miałem iPada ze sobą miesiąc temu będąc w Stanach i nikt nawet się nim nie zainteresował na lotnisku.
Matthew Kaczorowski Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2012 Okay dzięki za info...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.