Matthew Kaczorowski Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Hey!! Chciałbym się dowiedzieć więcej o iPadzie z USA... Może już ktoś kupił tam Tablet i wie cos wiecej ode mnie.. Chodzi mi o to czy jakieś cło trza płacić jak się z tym wróci do PL... i czy mają one simlocki? itp... Pozdr... Dzięki za odp!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 zaplacisz clo jak bedzie widac ze ten tablet jest na sprzedaz a wiec w pudelku jak bedzie widac ze jest uzywany wtedy moze sie obejsc bez takiego czegos,,pod warunkiem ze bedziesz kontrolowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapeta999 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 pudełko wsadzić do bagażu głównego a iPada możesz wziąć ze sobą. Co do iPada to jest WiFi i 3G i ten drugi kupisz bez simlocka. Miałem iPada ze sobą miesiąc temu będąc w Stanach i nikt nawet się nim nie zainteresował na lotnisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matthew Kaczorowski Posted June 25, 2012 Author Report Share Posted June 25, 2012 Okay dzięki za info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.