pacio177 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Witam.Za 2 miesiace zamierzam leciec do USA , będąc tam chciałbym zwiedzic Niagare po Kanadyjskiej stronie , tyle ze musze wyrobic nowy paszport.I tu pierwsze pytanie , poniewaz juz dzisiaj lub jutro musze kupic bilet lotniczy bo jest promocja w KLM/AF i tam podam dane mojego obecnego paszportu.Czy pozniej nie bedzie jakiegos problemu w związku z tym ze bede miał 2 paszporty ? bo chyba ten stary staje sie nieważny ? czy sie mylę ?drugie pytanie to czy mógłby mi ktos powiedziec cos na temat nocowania na Okęciu ? nocował juz ktos ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 spytaj sie w KLM o ta sprawe jak kto jest z paszportami Jak odbierasz nowy paszport to stary zostaje anulowany ale uwazaj aby Ci nie anulowali wazne wizy do USA. co do nocowania to dzwon na Okecie i sie pytaj o ta sprawe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Na Okęciu jest Marriott bardzo wygodny Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiśnia69 Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 To prawda,Marriott jest rewelacyjny,ale niestety - bardzo drogi. Dlatego - jeżeli nie korzystam z dolotu z mojego miasta - najczęściej jednak nocuję w Gromadzie - ok. 1 km od Okęcia. W cenę wliczone jest dość obfite śniadanie,a pokój przyzwoity,choć bez rewelacji.Lecz jeśli to ma być tylko jedna noc przed wylotem - nie potrzeba niczego więcej. Korzystniej jest rezerwować noclegi w Warszawie na www.staypoland.com. Można zamówić pokój za znacznie niższa cenę aniżeli przy rezerwacji telefonicznej. Poza tym są jeszcze chyba inne hotele w pobliżu lotniska. Unikam noclegów w centrum z uwagi na możliwe korki i różne inne niespodzianki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.