aku19911 Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Witam. Otóż mam 16 lat i chciałbym polecieć na wakacje do NY tak na miesiąc razem z Matulą w celach turystycznych mam tam rodzinę .. Ciotka która siedzi w stanach juz 18 lat i co roku bywa w Polsce !! Również mam już wszystkie papiery załatwione tylko czekam na rozmowe z Konsultem mam również zaproszenie do USA i moja matula też .. Pytanie: jak wyglada rozmowa z Konsulem? Prosze o jakies ogolne informacje (moze jakies pytania konkretne jakie zadaja)... Chodzi konkretnie o Konsulat Generalny USA w Warszawie..
Joanna30 Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 Zachęcam do lektury wątku: http://forum.usa.info.pl/topic/17877-wasze-wizyty-w-konsulacie-w-tym-roku/ Forumowicze opisują w nim swoje wizyty w konsulacie, jakie mieli pytania, itp.
ilya_ Napisano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2012 podstawowe pytania: jaki jest cel wyjazdu obecne zajecie w kraju poprzednie wizyty w usa i te pytania rodza kolejne pytania....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.