Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Hej piszcie jakies wskazowki dla tych co tak jak ja jada ,nie majac tam znajomych czy rodziny

Ja osobiscie lece do Calgary moze jest ktos kto tez planuje wyjazd na przelomie lipca/ sierpnia?

Jeżeli chodzi o wskazówki to chyba najlepiej wydrukować sobie cv po angielsku i szukać pracy samemu oczywiście należy też odwiedzić firmy pośredniczące w tym celu polecam wyszukanie ich adresów przez internet. Jeżeli chodzi o zakwaterowanie na początek gdy nie ma się nic warto jakiś hostelik sobie wynająć tu polecam stronkę: http://www.hostelbookers.com. Gdy już znajdziesz pracę można rozejrzeć się za jakimś pokojem czy mieszkaniem wszystko zależy od tego ile masz pieniędzy. Przed przylotem wpisz w google map adres lotniska i hostelu czy innego noclegu - wyznacz trasę i spisz sobie co robić krok po kroku tzn jak tam dotrzeć. To wszystko co mi przychodzi do głowy. Sam osobiście nie lecę do Calgary. To oczywiście tylko pomysły ale może coś ci się przyda pozdrawiam i powodzenia.

When you initiate your work permit application with CIC, you will be assigned a work permit file number. Please submit this number to your IEC-Kompass account. To do so, log on to your IEC-Kompass account and complete the CIC File Number form, which is available under the “My Profil” section. Failure to submit the CIC File Number to IEC-Kompass may result in a delay in processing your IEC application.

hey hey , ten kawalek zacytowany u gory jest w liscie ktory na poczatku dostalismy od IEC ale czy ktos wie ktory to jest ten work permit file number na IMM5665 ktory dostalismy of CIC???? na liscie od CIC jest tylko Application nr w gornym prawym rogu albo Document nr w tabelce na srodku listu , ale jest jeszcze UCI w lewym gornym rogu???? czy ktos wogole updateowal ten numer na Kompass account??? Z gory dzieki za pomoc

Hej piszcie jakies wskazowki dla tych co tak jak ja jada ,nie majac tam znajomych czy rodziny

Ja osobiscie lece do Calgary moze jest ktos kto tez planuje wyjazd na przelomie lipca/ sierpnia?

hej też wybieram sie samemu do calgary coś gdzieś koło czerwca lipca może i sierpnia,nikogo tam niemam a samemu lecieć to troche ryzyko więc chętnie bym się przyłączył (a tak przy okazji to jestem tu nowy na forum)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...