Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Sly6 dzięki, utwierdziłeś mnie w tym, że lepiej (profesjonalniej) wygląda jeśli jest jedno tłumaczenie źródło -> EN / FR,

podpowiedzi żeby przetłumaczyć przez j.polski bo tak najłatwiej jest zrobić będąc w Polse zostawię na inne okazjie :D

jeszcze trochę dokumentów, tłumaczenie i można wysłać na rozpatrzenie drugiego etapu w MyCIC,

jeśli pozytywnie będzie to będę miał drugą okazję wyjazdu do Kanady w związku z uczestnictwem w inicjatywie IEC :)

Hej. Planuje z mezem Brazylijczykiem i rocznym synkiem wyjazd do Kanady i zastanawiamy sie nad nalepsza opcja dla nas. Ja 2 lata temu aplikowalam na IEC ale okazalo sie, ze musze zmienic plany i zapomnialam o tym. Bierzemy pod uwage studia w collegu albo na universytecie ale koszty sa przeogromne i wciaz na ta opcje odkladamy. Wczoraj przegladalam jakies forum i ktos powiedzial, ze wyjezdzajac na IEC, wspolmalzonek/dziecko moga wspoltowarzyszyc mi jako visitors i immigration na lotnisku decyduje na jaki okres czasu moga ze mna zostac. Czy to ma jakikolwiek sens??? Czy ktos cos wie na ten temat? Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...