sly6 Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ma byc to przetlumaczone przez tlumacza przysieglego i lepiej to zrobic z czeskiego na angielski-francuski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszi Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Sly6 dzięki, utwierdziłeś mnie w tym, że lepiej (profesjonalniej) wygląda jeśli jest jedno tłumaczenie źródło -> EN / FR, podpowiedzi żeby przetłumaczyć przez j.polski bo tak najłatwiej jest zrobić będąc w Polse zostawię na inne okazjie jeszcze trochę dokumentów, tłumaczenie i można wysłać na rozpatrzenie drugiego etapu w MyCIC, jeśli pozytywnie będzie to będę miał drugą okazję wyjazdu do Kanady w związku z uczestnictwem w inicjatywie IEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szysz Napisano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Hej. Planuje z mezem Brazylijczykiem i rocznym synkiem wyjazd do Kanady i zastanawiamy sie nad nalepsza opcja dla nas. Ja 2 lata temu aplikowalam na IEC ale okazalo sie, ze musze zmienic plany i zapomnialam o tym. Bierzemy pod uwage studia w collegu albo na universytecie ale koszty sa przeogromne i wciaz na ta opcje odkladamy. Wczoraj przegladalam jakies forum i ktos powiedzial, ze wyjezdzajac na IEC, wspolmalzonek/dziecko moga wspoltowarzyszyc mi jako visitors i immigration na lotnisku decyduje na jaki okres czasu moga ze mna zostac. Czy to ma jakikolwiek sens??? Czy ktos cos wie na ten temat? Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2013 dobrze czytalas i taka jest mozliwosc co do meza i dziecka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szysz Napisano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2013 dobrze czytalas i taka jest mozliwosc co do meza i dziecka . Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz Panie Administratorze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reszczu Napisano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2013 znacie kontakt do kogos kto zajmuje sie programem IEC 2013 w Ambasadzie Kanady ? wyslalem aplikacje do myCIC 22 lipca i nadal cisza wydaje mi sie to troche dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szysz Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Tak. Ta pani nazywa sie Karolina Suchcicka. Ja wyslalam do niej chyba 10 mejli i spedzilam godziny na telefonie i nic. To bylo 2 lata temu. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reszczu Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2013 podobnie wyglada to z mojej strony ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reszczu Napisano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2013 no i doczekalem sie LOI wiadomosc dotarla dzis wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thepimp Napisano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2013 witam.orientuje się ktoś w jaki sposób można odzyskać opłatę za uczestnictwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.