Diverse Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Okej po prostu źle to zrozumiałem i u nich tego nie pisało. Prawdopodobnie w tym miesiącu. A realnie to pewnie w następnym, ja już czekam od września 2012 i miało być pierw jesienią, potem po nowym roku, potem pod koniec stycznia a teraz nie wiadomo
Justa56 Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 To tak jak ja, ale nie mogło to być na jesieni bo miejsca na 2012 rok dużo wcześniej się wyczerpały. Na stronie było napisane, że od stycznia a teraz to już nie wiadomo. Nie wiadomo kiedy to otworzą, do tego zejdzie im się pewnie z rozpatrywaniem jeszcze. Wszystko jest strasznie nie precyzyjne
sly6 Napisano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 tak bylo na samym poczatku,,program na 2009 zaczal sie w sierpniu ale potem bylo juz od poczatku danego roku az do zmiany tej w 2013
Justa56 Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Nie pocieszyłeś mnie z tym sierpniem no nic trzeba czekać, może wkońcu coś ruszy
Diverse Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 Wątpię że aż do sierpnia tak nas wyrolują, jak coś się do końca marca nie pojawi to będę musiał działać na własną rękę.
Justa56 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 Myślę, ze lepiej jednak poczekać na tą wizę i nic nie kombinować
sly6 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 jak sie zna przepisy to mozna jechac na wize pracownicza
Justa56 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 A czy jak się otrzyma tą wizę a raczej pozwolenie, wykupi ubezpieczenie i mając ze sobą 2500CAD to o coś się jeszcze mogą przyczepić na granicy? Czy kogoś zawrócili, kto otrzymał letter of introduction, miał pieniądze i ubezpieczenie?
sly6 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 Nie znam takiego przypadku aby kogos zawrocili ,kto mial te dokumenty,.. chyba ze da podstawy do tego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.