Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Okej po prostu źle to zrozumiałem i u nich tego nie pisało. Prawdopodobnie w tym miesiącu. A realnie to pewnie w następnym, ja już czekam od września 2012 i miało być pierw jesienią, potem po nowym roku, potem pod koniec stycznia a teraz nie wiadomo :D

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

To tak jak ja, ale nie mogło to być na jesieni bo miejsca na 2012 rok dużo wcześniej się wyczerpały. Na stronie było napisane, że od stycznia a teraz to już nie wiadomo. Nie wiadomo kiedy to otworzą, do tego zejdzie im się pewnie z rozpatrywaniem jeszcze. Wszystko jest strasznie nie precyzyjne

Napisano

tak bylo na samym poczatku,,program na 2009 zaczal sie w sierpniu ;) ale potem bylo juz od poczatku danego roku az do zmiany tej w 2013 :)

Napisano

A czy jak się otrzyma tą wizę a raczej pozwolenie, wykupi ubezpieczenie i mając ze sobą 2500CAD to o coś się jeszcze mogą przyczepić na granicy?

Czy kogoś zawrócili, kto otrzymał letter of introduction, miał pieniądze i ubezpieczenie?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...