Diverse Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 Jak byś miał 4 laptopy nowe lub coś innego co jest porównywalne do handlu to pewnie by cię wrócili. Ogółem o to chodzi że ja tam nie chce na jesień-zimę jechać Wiadomo zimę trzeba przeżyć jakoś ale pierw zaaklimatyzować się chciał bym w ciut lepszych warunkach. Czyli tak czerwiec - lipiec - sierpień.
Justa56 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 Jakbym dostała to pozwolenie w marcu to długo bym nie czekała z odlotem chciałabym na wiosnę już tam być
sly6 Napisano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 za 4 laptopy zawracaja ciekawe bardzo stwierdzenie,,jesli juz to clo-mandat moze by dali jesli faktycznie bylo by to na sprzedaz
Justa56 Napisano 9 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2013 Różnie bywa na tej granicy, lepiej być ostrożnym.
Diverse Napisano 13 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2013 Mam pytanie co wpisać w pkt. 11 i 13 w druku z KRK ? Wyczytałem gdzieś że jest to zależne od programu więc to jest odnośnie IEC.
Kodf Napisano 13 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2013 Witam wszystkich jestem tu nowy na forum. Mam nadzieję, że niedługo pojawią się na stronie ambasady jakieś konkretne informacje także życzę wszystkim powodzenia i mam pytanko odnośnie KRK. Orientujecie się może jak długo ten dokument jest ważny? Otrzymałem go pod koniec grudnia 2012 i zaraz zrobiłem tłumaczenie u przysięgłego ale czas mija :-)
aika1987 Napisano 13 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2013 Mam pytanie co wpisać w pkt. 11 i 13 w druku z KRK ? Wyczytałem gdzieś że jest to zależne od programu więc to jest odnośnie IEC. 13 ma zostać puste, natomiast w 11 mój chłopak napisał że informacje potrzebne do ambasady kanadyjskiej, ja zostawiłam puste, obydwa przeszły bez problemu. ważne żeby w 12 zaznaczyć wszystkie 3 rodzaje danych (zaświadczenia odbieraliśmy w poniedziałak więc aktualne )
sly6 Napisano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 13 Lutego 2013 wedle prawa taki dokument jest wazny 3 miesiace . http://www.cic.gc.ca/english/information/security/police-cert/intro.asp
Kodf Napisano 14 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2013 wedle prawa taki dokument jest wazny 3 miesiace . http://www.cic.gc.ca...-cert/intro.asp Dzięki za odpowiedź a co do tych rodzajów danych. Bardzo źle jeżeli zaznaczyłem tylko jeden rodzaj danych czyli kartotekę karną? Na pewno powinny być wszystkie 3?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.