Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak byś miał 4 laptopy nowe lub coś innego co jest porównywalne do handlu to pewnie by cię wrócili.

Ogółem o to chodzi że ja tam nie chce na jesień-zimę jechać :P Wiadomo zimę trzeba przeżyć jakoś ale pierw zaaklimatyzować się chciał bym w ciut lepszych warunkach. Czyli tak czerwiec - lipiec - sierpień.

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

za 4 laptopy zawracaja ;)

ciekawe bardzo stwierdzenie,,jesli juz to clo-mandat moze by dali jesli faktycznie bylo by to na sprzedaz :)

Napisano

Witam wszystkich jestem tu nowy na forum. Mam nadzieję, że niedługo pojawią się na stronie ambasady jakieś konkretne informacje także życzę wszystkim powodzenia i mam pytanko odnośnie KRK.

Orientujecie się może jak długo ten dokument jest ważny? Otrzymałem go pod koniec grudnia 2012 i zaraz zrobiłem tłumaczenie u przysięgłego ale czas mija :-)

Napisano

Mam pytanie co wpisać w pkt. 11 i 13 w druku z KRK ? Wyczytałem gdzieś że jest to zależne od programu więc to jest odnośnie IEC.

13 ma zostać puste, natomiast w 11 mój chłopak napisał że informacje potrzebne do ambasady kanadyjskiej, ja zostawiłam puste, obydwa przeszły bez problemu. ważne żeby w 12 zaznaczyć wszystkie 3 rodzaje danych (zaświadczenia odbieraliśmy w poniedziałak więc aktualne :) )

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...