ciekawy12 Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 ok, a w programie International Experience Canada nalezy miec prace przed wyjazdem? dziekuje.
sly6 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 ciekawy napisalem wyraznie ze mozna bylo nie miec tak IEC ma staz,prace wakacyjna i inny program wiec jak lecisz na prace wakacyjna to mozesz tez oferty pracy nie miec jasne juz
Diverse Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 @Smylka jasne że skan inaczej ci nie uznają musi być wszystko czytelnie najlepiej wstąp do jakiegoś ksero tam na pewno ci zeskanują na płytę/pendrive za grosze a skaner spory wydatek tym bardziej że tylko to wystarczy zeskanować na tą chwilę. Potwierdzenie przelewu można .pdf jak się robi internetowy. A w drugim etapie dopiero trzeba skan zaświadczenia i tych innych pierdół. Ale myślę że jak już się dostane do 2 to raczej no way żeby odpaść Więc trzeba się starać.
reszczu Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 wiecie czy podane teraz w formularzu daty pozwolenia na prace bedzie mozna zmienic ? jakie to musza byc daty czy do konca roku 2013 ? czy mozna rozpoczac wyjazd np maksymalnie do 31.12.2013 ??
Diverse Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 to tak orientacyjnie jest raczej do konca roku musisz wyjechac i masz rok od czasu przyjazdu chyba z tego co wiem ale mogę się mylić
sly6 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 reszczu kiedys miales 1 rok po dostaniu e-mail aby wyjechac do Kanady
Ewlina85 Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Witam wszystkich mam pytanie odnośnie pracy wakacyjnej- jak należy się zgłosić do programu? Pierwszym krokiem jest zalogowanie się w IEC kompas o ile dobrze rozumiem jednak w następnym wymagają przesłania podanie wraz z wymaganymi dokumentami, tylko skąd pobrać można podanie i gdzie to wszystko przesłać?
reszczu Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 i od momentu wjazdu do Kanady dostaje work permit na 12 miesiecy ? /dzieki !
sly6 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 tak na 12 miesiecy Ewlina robisz tak jak napisali w 1 pkt a potem czekasz na odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.