Salas Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Czy ktoś może mi napisać co wpisal w rubryce Institution/faculty name rozumiem ze pierwsze to czy uniwesytet czy inna uczelnia ale drugie ?
reszczu Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 myslicie ze blad o rok w dacie rozpoczecia i ukonczenia studiow robi roznice ? poslalem juz aplikacje ale nie wplacilem pieniedzy moze wyslac druga ? czy po prostu to tak zostawic i nie bedzie z tym problemow ?
Salas Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Mam jeszcze jedno pytanie w pierwszym kroku po wypełnieniu całej aplikacji wysyłam tylko ją wraz ze scanem paszpostu tj jednej strony a dopiero następnie zostane poproszony o wniesienie opłaty ? I kiedy mam wysłać im zaświadczenie o niekaralności (ma być przetłumaczone?) oraz wyciąg z konta, ubezpieczenie? Czy o czym zapomniałem ?
modern warfare Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Mam jeszcze jedno pytanie w pierwszym kroku po wypełnieniu całej aplikacji wysyłam tylko ją wraz ze scanem paszpostu tj jednej strony a dopiero następnie zostane poproszony o wniesienie opłaty ? I kiedy mam wysłać im zaświadczenie o niekaralności (ma być przetłumaczone?) oraz wyciąg z konta, ubezpieczenie? Czy o czym zapomniałem ? Aplikacja sklada sie z dwoch czesci. Zaswiadczenie jest wymaganae w czesci drugiej i tak musi byc aktualane 3 miesiace i przetlumaczone na jezyk angielski. Narazie skup sie na wypelnieniu personal details, edukacji ect. wszystko ci sie zrobi na zielono pozniej zaplac i wtedy bedziesz myslec o ubezpieczeniu i innych papierkach teraz ja mam pytanie. czy potrzebuje zaswiadczen rowniez jesli od jakiego czasu przebywam za granica? irlandia napisane jest ze tak czyli po prostu zeskanowac oba i zalaczyc tak? mam tez pytanie odnosnie wplaty. normalny druk bankowy lub pocztowy w tytule wplaty tracking numer z maila oraz moje imie i nazwisko tak? jest to przekaz krajowy chyba na ambasade w warszawie wiec jaki jest koszt przelewu? pozniej tylko scan i wsio?
antiwodz Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Wiecie może czy nasze prowo jazdy jest ważne w Kanadzie? Chciałabym kupić auto i zwiedzać, ale zastanawiam się czy będę musiała wymienić prawko.
modern warfare Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 Wiecie może czy nasze prowo jazdy jest ważne w Kanadzie? Chciałabym kupić auto i zwiedzać, ale zastanawiam się czy będę musiała wymienić prawko. bedziesz musiala.
antiwodz Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 ale mam to zrobić na miejscu w Kanadzie?
modern warfare Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 no tak:D wiele polskich/europejskich uprawnien po prostu nie uznaja.
antiwodz Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 a jak bym tak wymieniła na brytyjskie, bo ogolne to mieszkam w Anglii i może jak wymienie na angielskie to bedzie dobrze, wiesz coś o tym? Dzięki za info
modern warfare Napisano 19 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2013 a jak bym tak wymieniła na brytyjskie, bo ogolne to mieszkam w Anglii i może jak wymienie na angielskie to bedzie dobrze, wiesz coś o tym? Dzięki za info watpie ale zapytaj kogos kto wie . odpowie mi ktos na pytanie w poscie# 364? jutro brat robi przelew a chce zeby wszytko bylo ok bo mnie nie ma na miejscu w polsce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.