sly6 Napisano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 shaira to zalezy co slyszalas,co czytalas o danych Prowincjach,i co zastaniesz po wyladowaniu,przyjezdzie,z czym bedziesz leciec, wiesz ze mozesz duzooo czytac,sluchac ale jak bedzie realnie to sie okaze jak tam bedziesz ..za duze oczekiwania nie sa dobre Jakby kazda wypowiedz pozytywna sie sprawdzala to bylo by super a tak nie jest i nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 gdzie ten error wyskakuje cos takiego: Zabroniony dostęp! Nie masz dostępu do żądanego obiektu. Jest on zabezpieczony przed odczytem lub nie może być odczytany przez serwer. Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem. Error 403 onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca Mon Feb 25 15:56:08 2013 Apache "SORRY ... this on-line service is currently not available. Possible reasons: We are currently updating this Web site. We are experiencing technical difficulties. Please try again later." a drugie to cos takiego" przeciez juz oszalec idzie jak ktorys dzien z kolei nie mozna zalozyc konta. dochodze do wpisaniu nr paszportu i wyskakuje to wlasnie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 wyskakuje cos takiego: Zabroniony dostęp! Nie masz dostępu do żądanego obiektu. Jest on zabezpieczony przed odczytem lub nie może być odczytany przez serwer. Jeśli myślisz, że jest to błąd tego serwera, skontaktuj się z administratorem. Error 403 onlineservices-servicesenligne.cic.gc.ca Mon Feb 25 15:56:08 2013 Apache "SORRY ... this on-line service is currently not available. Possible reasons: We are currently updating this Web site. We are experiencing technical difficulties. Please try again later." a drugie to cos takiego" przeciez juz oszalec idzie jak ktorys dzien z kolei nie mozna zalozyc konta. dochodze do wpisaniu nr paszportu i wyskakuje to wlasnie;/ Mieliśmy z Diverse podobny problem. U nas pomogło wpisanie nr paszportu bez spacji między 2 literami i pozostałymi cyframi. Czyli XX1234567. Ale nie gwarantuję, że to będzie ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 dzieki mam nadzieje ze pomoze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antiwodz Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 ja też od 2 dni nie mogę założyć konta na MyCiC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antiwodz Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Mieliśmy z Diverse podobny problem. U nas pomogło wpisanie nr paszportu bez spacji między 2 literami i pozostałymi cyframi. Czyli XX1234567. Ale nie gwarantuję, że to będzie ten sam problem. Mi też momogło dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 pomoglo dziekuje za pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modern warfare Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Aj, cos jest chyba nie tak. Moj numer to 238 i nadal pierwszy etap zero info. O co chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Ja własnie tez się niepokoję bo podobno jakieś 2-3 dni po zakończeniu aplikacji w CIC powinienem dostać maila z prośbą o dosłanie wyciągu z konta i coś tam jeszcze a nadal niczego nie dostałem. Mija juz 4 dzień. Może to dlatego, że jest weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antiwodz Napisano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 pomocy !!!!! nie mogę sobie poradzić ze ściągnieciem IMM1295 Application, zainstalowałam nową wersje Adobe Reader na 3 laptopach i nic, nie mam już pomysłów kto wie jak sobie z tym poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.