Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

hej!

też czekam na dodanie wyciągu bankowego, submit mojej aplikacji zrobiłam 5 marca i ciągle nic :/ czy dużo osób jest w podobnej sytuacji?

zupelnie nie rozumiem na jakiej zasadzie to działa, mój znajomy przedwczoraj zrobił submit aplikacji i wczoraj dostał prośbę o doslanie wyciągu bankowego... :/

a ja zrobilam 6 marca i nadal czekam...

a sorry a jak ty tam z tym masz?

tez masz licznik dni jakie ci zostaly na dokonczenietego etapu?

bo ja chyba jakby zaczelem ten proces i teraz jest to czesc chyba mojej aplikacji...mam to usunac czy jak?

Ja w to w ogóle nie wchodziłam, więc nie wiem... Ludzie na tym forum pisali, że też tego nie ruszają...A kilka postów wcześnie ktoś pisał, że w to wszedł, więc poszukaj na wcześniejszych stronach :) Tam są niby pytania o szkołę, więc to nie dotyczy naszego programu (no chyba, że Ty jedziesz jako student :)

Dzięki :) ja wybieram się na początku maja :D

PS. Orientujesz się może, czy oprócz tego POE dostaniemy coś jeszcze? Czy to już wystarczy ten papierek ?

Z tego co wiem to juz wszystko. Chciałem dzisiaj zadzwonić do ambasady żeby to potwierdzić ale nie da się dodzwonić ciągle zajęte. Czekam tylko aż z Kompassa zniknie mi pending przy tych 2 ostatnich pozycjach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...