marciszewski Napisano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 hej tez czekam na to zeby doslac zaswiadczenie z banku ale w miedzy czasie niech ktos powie mi o co chodzi z tym Eligibility Verification. Mam tam in progress i numer aplikacji i ilosc dnia na zaaplikowanie o ta szkole,tak ma byc? mam to usunac? zostawic? tego Eligibility Verification nie ruszamy w ogóle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 hej! też czekam na dodanie wyciągu bankowego, submit mojej aplikacji zrobiłam 5 marca i ciągle nic :/ czy dużo osób jest w podobnej sytuacji? zupelnie nie rozumiem na jakiej zasadzie to działa, mój znajomy przedwczoraj zrobił submit aplikacji i wczoraj dostał prośbę o doslanie wyciągu bankowego... :/ a ja zrobilam 6 marca i nadal czekam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modern warfare Napisano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 tego Eligibility Verification nie ruszamy w ogóle.... a sorry a jak ty tam z tym masz? tez masz licznik dni jakie ci zostaly na dokonczenietego etapu? bo ja chyba jakby zaczelem ten proces i teraz jest to czesc chyba mojej aplikacji...mam to usunac czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 a sorry a jak ty tam z tym masz? tez masz licznik dni jakie ci zostaly na dokonczenietego etapu? bo ja chyba jakby zaczelem ten proces i teraz jest to czesc chyba mojej aplikacji...mam to usunac czy jak? Ja w to w ogóle nie wchodziłam, więc nie wiem... Ludzie na tym forum pisali, że też tego nie ruszają...A kilka postów wcześnie ktoś pisał, że w to wszedł, więc poszukaj na wcześniejszych stronach Tam są niby pytania o szkołę, więc to nie dotyczy naszego programu (no chyba, że Ty jedziesz jako student Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 co do studenta to chodzi o wyjazd na nauke,na wizie studencka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smylka Napisano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 a ja zrobilam 6 marca i nadal czekam... my wysłaliśmy wszystko oprucz proof of wunds 2 marca i tez ciągle czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 W dniu dzisiejszym i ja znalazłam się w gronie szczęśliwców ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Gratulacje i do zobaczenia w Kanadzie :-) Swoją drogą czy ktoś wybiera się dopiero na sezon zimowy 2013? Czy wszyscy raczej na lato 2013? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Gratulacje i do zobaczenia w Kanadzie :-) Swoją drogą czy ktoś wybiera się dopiero na sezon zimowy 2013? Czy wszyscy raczej na lato 2013? Dzięki ja wybieram się na początku maja PS. Orientujesz się może, czy oprócz tego POE dostaniemy coś jeszcze? Czy to już wystarczy ten papierek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kodf Napisano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Dzięki ja wybieram się na początku maja PS. Orientujesz się może, czy oprócz tego POE dostaniemy coś jeszcze? Czy to już wystarczy ten papierek ? Z tego co wiem to juz wszystko. Chciałem dzisiaj zadzwonić do ambasady żeby to potwierdzić ale nie da się dodzwonić ciągle zajęte. Czekam tylko aż z Kompassa zniknie mi pending przy tych 2 ostatnich pozycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.