Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje pomocy - jestem na etapie wysylania aplikacjw cic

na koncu aplikacji skladajac podpisc /signature/

wpisuje swoje imie, nazwisko, odpowiadam na seciurity quastion

po czym zatwierdzam i wyswietla sie mi link o tresci tak juz mam drugi dzien nie wiem co robic?

czy ktos mial podobna sytuacje:

Your answer is incomplete. Provide the necessary information below to continue.

The name, date of birth or country of birth you entered for your signature does not match the name you entered in your Online Application. To submit this Online Application, the names must match. Only the applicant can electronically sign this Online Application.

Twoja odpowiedź jest niepełna. Dostarcza niezbędnych informacji poniżej, aby kontynuować.

Nazwisko, datę urodzenia lub kraj urodzenia wprowadzonego do podpisu nie pasuje nazwę wprowadzoną w aplikacji online. Przedstawić ten wniosek online, nazwy muszą być zgodne. Tylko wnioskodawca może elektronicznie podpisać wniosek online.

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Dzieki za podpowiedzi, ale sprawdzalam juz po kilkanascie razy. Rozumiem ze wam wszystkim wchodzilo to bez problemu? czy zalaczaliscie zeskanowane wnioski 1295 i 5645 ? /ja zalaczylam po wypelnieniu skany/ Po drugie czy mieliscie dolaczyc zaswiadczenie od lekarza? Jesli tak to jak takie badanie powinno wygladac co zawierac takie zaswiadczenie?

tez mi sie tak wydaje, praca medyczna lub praca z dziecmi, a tam nic nie zaznaczalam, a we wnioskach mam ze mam to zalaczyc, nie wiem skad sie to wzielo, Ogladajac filmik pokazowy kilka stron wczesniej widzialam ze pokazujacy nie mial tego pliku do zalaczenia. Co radzicie? czy nic z tym nie robic ale wowczas nie przejde dalej?

tez mi sie tak wydaje, praca medyczna lub praca z dziecmi, a tam nic nie zaznaczalam, a we wnioskach mam ze mam to zalaczyc, nie wiem skad sie to wzielo, Ogladajac filmik pokazowy kilka stron wczesniej widzialam ze pokazujacy nie mial tego pliku do zalaczenia. Co radzicie? czy nic z tym nie robic ale wowczas nie przejde dalej?

Pytali o to w pierwszym kwestionariuszu "Come to Canada". Może coś przez przypadek zaznaczyłaś źle. Ogólnie na podstawie odp na te pytania generowana jest lista dokumentów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...