sly6 Napisano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Pola to co takiego zaznaczylas ze Cie poprosili o takie badania medyczne?>dobrze pomysl,zastanow sie nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Czy ktoś z Was orientuje się, jak wygląda sytuacja polskiego dyplomu bądź świadectw pracy w Kanadzie? Czy oni to w ogóle honorują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLA1 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 orientowalam sie w tym temacie i wiem ze nie honoruje polskich swiadectw, zalezy tez z jakiej dziedziny masz te swiadectwa;) kolega mi informatyk odpisal ze on nawet musial zdawac egzaminy bo nie przyjeli jego swiadectw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Kanada a moze zacznij ze dane Prowincje i ich zasady i prawo , I tez zalezy od pracodawcy i pracy jak na to popatrzy,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciszewski Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 No właśnie tak myślałam, że dyplom będzie miał wartość sentymentalną ) A jeszcze mam pytanie do tych, którzy dostali POE. Otrzymaliście już Welcome Letter na IEC ? Bo ja nadal nie i dwie ostatnie pozycje są wciąż "pending". Nie wiem, czy trzeba czekać na Welcome Letter , czy tylko POE wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam, gratuluję wszystkim którzy otrzymali POE mam pytanie, wypełniam ten formularz IMM 1295, nie mam żadnych pracodawców, i zaznacza mi błąd w rubryce od kiedy ,,niby,, gdzieś pracowałam. Nie mogę tam wpisać N/ A bo wyskakuje ikonka, że trzeba wpisać cyfry i nie wiem co tu zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyperek1991 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam, gratuluję wszystkim którzy otrzymali POE mam pytanie, wypełniam ten formularz IMM 1295, nie mam żadnych pracodawców, i zaznacza mi błąd w rubryce od kiedy ,,niby,, gdzieś pracowałam. Nie mogę tam wpisać N/ A bo wyskakuje ikonka, że trzeba wpisać cyfry i nie wiem co tu zrobić. W sensie, że nigdy nie byłaś zatrudniona? Trzeba kombinować. Też tak miałem i wpisałem obecny miesiąc jako datę rozpoczęcia pracy, a w letter of explanation napisałem explanation, czemu i dlaczego. Do LoE dorzuciłem wyciąg z konta i spodziewając się 2 miesięcy czekania, za 2 dni dostałem pozytywne rozpatrzenie aplikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertyu Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam, gratuluję wszystkim którzy otrzymali POE mam pytanie, wypełniam ten formularz IMM 1295, nie mam żadnych pracodawców, i zaznacza mi błąd w rubryce od kiedy ,,niby,, gdzieś pracowałam. Nie mogę tam wpisać N/ A bo wyskakuje ikonka, że trzeba wpisać cyfry i nie wiem co tu zrobić. ja dalem date skonczenia szkoly i napisalem "UNEMPLOYED", a w kolejnych rubrykach "N/A" i POE dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ja dalem date skonczenia szkoly i napisalem "UNEMPLOYED", a w kolejnych rubrykach "N/A" i POE dostalem A tam zaznacza mi na czerwono tez country, i co ja mam tam wpisac jak nigdzie nie pracowalam, bez sensu to jest:/ a jestem dopiero na pierwszym roku studiów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śpioch Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam wyciąg z banku może być z siostry z konta mieszkającej w kanadzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.