Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

No właśnie tak myślałam, że dyplom będzie miał wartość sentymentalną ;)) A jeszcze mam pytanie do tych, którzy dostali POE. Otrzymaliście już Welcome Letter na IEC ? Bo ja nadal nie i dwie ostatnie pozycje są wciąż "pending". Nie wiem, czy trzeba czekać na Welcome Letter , czy tylko POE wystarczy?

Witam, gratuluję wszystkim którzy otrzymali POE ;) mam pytanie, wypełniam ten formularz IMM 1295, nie mam żadnych pracodawców, i zaznacza mi błąd w rubryce od kiedy ,,niby,, gdzieś pracowałam. Nie mogę tam wpisać N/ A bo wyskakuje ikonka, że trzeba wpisać cyfry i nie wiem co tu zrobić.

Witam, gratuluję wszystkim którzy otrzymali POE ;) mam pytanie, wypełniam ten formularz IMM 1295, nie mam żadnych pracodawców, i zaznacza mi błąd w rubryce od kiedy ,,niby,, gdzieś pracowałam. Nie mogę tam wpisać N/ A bo wyskakuje ikonka, że trzeba wpisać cyfry i nie wiem co tu zrobić.

W sensie, że nigdy nie byłaś zatrudniona? Trzeba kombinować. Też tak miałem i wpisałem obecny miesiąc jako datę rozpoczęcia pracy, a w letter of explanation napisałem explanation, czemu i dlaczego. Do LoE dorzuciłem wyciąg z konta i spodziewając się 2 miesięcy czekania, za 2 dni dostałem pozytywne rozpatrzenie aplikacji :)

ja dalem date skonczenia szkoly i napisalem "UNEMPLOYED", a w kolejnych rubrykach "N/A"

i POE dostalem

ja dalem date skonczenia szkoly i napisalem "UNEMPLOYED", a w kolejnych rubrykach "N/A"

i POE dostalem

A tam zaznacza mi na czerwono tez country, i co ja mam tam wpisac jak nigdzie nie pracowalam, bez sensu to jest:/ a jestem dopiero na pierwszym roku studiów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...