sly6 Napisano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Justa a jak z j.francuskim? Spioch kiedys mozna bylo miec takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Justa a jak z j.francuskim? ;)/> Spioch kiedys mozna bylo miec takie cos :)/> Uczę się, uczę ale nie jest lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 jak sie uczysz to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertyu Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 czyli lizneło sie troche ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 czyli lizneło sie troche ;p Bez podtekstów proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertyu Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ja w tym nic dwuznacznego nie widze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ja w tym nic dwuznacznego nie widze ;p Tylko jednoznaczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agulla Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 hey hey, jestem w grupie szczesliwcow ktorzy otrzymali IMM5665 letter ci ma potwierzac przyznanie wizy:) teraz czekam na list od IEC i slyszalam ze moze to potrwac kilka dni zanim moj status na Kompass account sie uaktualni, bo poki co jest wciaz 'pending' mam pytanie co teraz robic?czy musze list IM5665 zalaczyc na konto Kompass?czy tylko czekac na wiadomosc od IEC? bede wdzieczna za odpowiedz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justa56 Napisano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 hey hey, jestem w grupie szczesliwcow ktorzy otrzymali IMM5665 letter ci ma potwierzac przyznanie wizy:) teraz czekam na list od IEC i slyszalam ze moze to potrwac kilka dni zanim moj status na Kompass account sie uaktualni, bo poki co jest wciaz 'pending':(/> mam pytanie co teraz robic?czy musze list IM5665 zalaczyc na konto Kompass?czy tylko czekac na wiadomosc od IEC? bede wdzieczna za odpowiedz:) Chyba tylko czekać, nic więcej nie robisz, przynajmniej tak pisano wcześniej na forum a mam pytanie jeszcze odnośnie CV, jak nie mam pracodawców i doświadczenia to tylko mam napisać o swojej edukacji i tyle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 22 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Justa wpisujesz to co masz nic wiecej nie dodajesz ,chyba ze pracowalas gdzies nawet pare dni-tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.