Ols Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 Podłączę się do tematu. W marcu jadę do Nowego Jorku. Zamierzam kupić dwa iPhony i iPada i może jakiś obiektyw. Oczywiście pudełka zostaną w USA, sprzęt uruchomiony przywiozę do Polski. Przy sobie będę mieć oczywiście jeszcze mojego "starego" iPada, lustrzankę i telefon. Jedziemy w kilka osób, więc sprzęt rozdzielę na czas przejścia przez bramki. Myślicie, że mogę mieć jakieś problemy? Ponadto, polecicie mi jakis sklep, gdzie najtaniej kupię te graty. Z góry dzięki.
sly6 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 ols jak bedzie widac ze sa uzywane to nie powinno byc problemu
holksoft Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 @Ols iPhony i iPada Applestory i np. BestBuy ale ten sprzęt wszędzie jest po tej samej cenie co do innych rzeczy to BestBuy
Ols Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 Wydaje mi się, że nie jest po tej samej cenie... W tej chwili koszt iPhone 5 16gb w Polsce to +/i 3tys PLN, a tam, po przeliczeniu, 2100. Wydaje mi się, że opłaca się Dzięki za odpowiedzi.
Dejmos Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 Chodziło chyba o taką samą cenę w Applestore i np BestBuy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.