Skocz do zawartości

Problem Ze Sponsorem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziekuje za szybka odpowiedz , bede musiala to dokladniej sprawdzic jak juz bede skladac dokumenty ....mam na to dwa lata ale trzeba sie dobrze przygotowac z tymi podatkami i aktywami , bo bez tego jak widac marne szanse :)

Napisano

Witam. Moze mi ktos doradzic w sprawie dokumentow o sponsora? Jako "Applicant" chcialbym zeby sponsorem byla osoba trzecia, nie "Pettitioner" czy istnieje taka mozliwosc? Czy "Pettitioner" musi byc jako glowny sponsor i trzeba dodawac wspolsponsora w razie nie spelnianie warunkow??

Napisano

Witam. Moze mi ktos doradzic w sprawie dokumentow o sponsora? Jako "Applicant" chcialbym zeby sponsorem byla osoba trzecia, nie "Pettitioner" czy istnieje taka mozliwosc?

Nie, na jakiej podstawie mialby cie niby sponsorowac?

Czy "Pettitioner" musi byc jako glowny sponsor i trzeba dodawac wspolsponsora w razie nie spelnianie warunkow??

tak

Napisano

Nawet gdy Pettitioner nie posiada zadnych dochodow od paru lat?

Nie, na jakiej podstawie mialby cie niby sponsorowac?

Jako moj tesc chyba ma do tego prawo?

Napisano

to teść będzie co-sponsorem, a petitioner sponsorem, jesli co-sponsor ma wystarczające dochody to sponsor nie musi ich mieć, ważne żeby łącznie było ponad 125% poverty guidelines.

Napisano

Nawet gdy Pettitioner nie posiada zadnych dochodow od paru lat?

Wtedy potrzebujesz wspolsponsora i to moze byc "osoba trzecia".

Jako moj tesc chyba ma do tego prawo?

Sponsorowanie ziecia.

Przypomnij mi, ktora to kategoria sponsorowania rodzinnego?

Napisano

mis chyba Ci sie cos poplatalo

Np zona nie ma zadnych dochodow i wtedy tesc moze byc wspolsponsorem :) ale zona i tak musi zlozyc odpowiednie papiery ,,nie moze Cie sponsorowac sam tesc :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...