aldi79 Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2012 dziekuje za szybka odpowiedz , bede musiala to dokladniej sprawdzic jak juz bede skladac dokumenty ....mam na to dwa lata ale trzeba sie dobrze przygotowac z tymi podatkami i aktywami , bo bez tego jak widac marne szanse
mis Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam. Moze mi ktos doradzic w sprawie dokumentow o sponsora? Jako "Applicant" chcialbym zeby sponsorem byla osoba trzecia, nie "Pettitioner" czy istnieje taka mozliwosc? Czy "Pettitioner" musi byc jako glowny sponsor i trzeba dodawac wspolsponsora w razie nie spelnianie warunkow??
Jim Beam Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam. Moze mi ktos doradzic w sprawie dokumentow o sponsora? Jako "Applicant" chcialbym zeby sponsorem byla osoba trzecia, nie "Pettitioner" czy istnieje taka mozliwosc? Nie, na jakiej podstawie mialby cie niby sponsorowac? Czy "Pettitioner" musi byc jako glowny sponsor i trzeba dodawac wspolsponsora w razie nie spelnianie warunkow?? tak
mis Napisano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2012 Nawet gdy Pettitioner nie posiada zadnych dochodow od paru lat? Nie, na jakiej podstawie mialby cie niby sponsorowac? Jako moj tesc chyba ma do tego prawo?
lochraven Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2012 to teść będzie co-sponsorem, a petitioner sponsorem, jesli co-sponsor ma wystarczające dochody to sponsor nie musi ich mieć, ważne żeby łącznie było ponad 125% poverty guidelines.
Jim Beam Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2012 Nawet gdy Pettitioner nie posiada zadnych dochodow od paru lat? Wtedy potrzebujesz wspolsponsora i to moze byc "osoba trzecia". Jako moj tesc chyba ma do tego prawo? Sponsorowanie ziecia. Przypomnij mi, ktora to kategoria sponsorowania rodzinnego?
sly6 Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2012 mis chyba Ci sie cos poplatalo Np zona nie ma zadnych dochodow i wtedy tesc moze byc wspolsponsorem ale zona i tak musi zlozyc odpowiednie papiery ,,nie moze Cie sponsorowac sam tesc
mis Napisano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2012 luzik sly. Chcialem byc tylko pewny w tym temacie to byly tylko moje przypuszczenia. Dzieki za wyjasnienia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.