Dzamira Napisano 29 Maja 2005 Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich Ubiegam sie o wize od kilku lat,mam babcie w USA,ktora tam mieszka ponad 20 lat.Slyszalam,ze jest jakis kurier,ktory przyjezdza z USA i pomaga w zalatwieniu wizy.Czy ktos wie cos na ten temat?
moniaa Napisano 29 Maja 2005 Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 a nie mozesz niby pojechac np. na w&t a tak naprawde jechac do babci??ja tak jade do (kogos bliskiego z rodziny-nie powiem kogo)hmmm???zastanow sie albo starac sie o wize nieimigracyjna??
Dzamira Napisano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 a nie mozesz niby pojechac np. na w&t a tak naprawde jechac do babci??ja tak jade do (kogos bliskiego z rodziny-nie powiem kogo)hmmm???zastanow sie albo starac sie o wize nieimigracyjna?? caly czas sie staram o wize turystyczna.Zaproszenia mialam do roznych osob i nic.Problem ,ze za kazdym razem mowia co innego.W tym roku znow jade ,ale ciekawi mnie dlaczego ciagle mi odmawiaja ,moze wiek[24]?, moze ze nie jestem mezatka?A co to znaczy "pojechac na w8xt?
sly6 Napisano 29 Maja 2005 Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 w&t - work i travel ten program co jezdza studenci
Dzamira Napisano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 w&t - work i travel ten program co jezdza studenci Dzieki ,ale nie studiuje to nie mam zadnych szans. A znacie inne sposoby?
majk Napisano 29 Maja 2005 Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 Witam wszystkich Ubiegam sie o wize od kilku lat,mam babcie w USA,ktora tam mieszka ponad 20 lat.Slyszalam,ze jest jakis kurier,ktory przyjezdza z USA i pomaga w zalatwieniu wizy.Czy ktos wie cos na ten temat? Mozesz napisac od kogo slyszalas o tym kurierze Najslynniejszy kurier Pan Nowak Jezioranski niestety juz nigdzie nie pojedzie
Dzamira Napisano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 slyszalam od znajomej ktorej kolezanka tak wyjechala przez tego kuriera do usa ale ta kobieta zmarla i nie wiem jak to zalatwiala.
Mingan Napisano 29 Maja 2005 Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 jak siedze na forum o kilku miesiecy nigdy nic podobnego nie czytałem;) chyba że ten "kurier" to materiał na przyszłego małżonka=]
sly6 Napisano 29 Maja 2005 Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 tzw kurier tzn taka osoba co jest osobiscie w Ambasadzie i reczy za Ciebie ,TY jej oplacasz bilet i pobyt w Polsce(chyba o takie cos chodzi) 8)
Dzamira Napisano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 tzw kurier tzn taka osoba co jest osobiscie w Ambasadzie i reczy za Ciebie ,TY jej oplacasz bilet i pobyt w Polsce(chyba o takie cos chodzi) 8) Sama jestem ciekawa ,to nawet dalo mi nadzieje ,ale poczekamy ,moze ktos slyszal jeszcze o tym.Przeciez ludzie wyjezdzaja ,zalatwiaja wizy ,dostaja nawet na 10 lat . Zaluje ,ze te forum dopiero teraz "odkrylam" ,moze dzis juz bym byla w Stanach :?: Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.