makdonald Napisano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2012 Czy pracę muszę sam szukać?, co z mieszkaniem? Co robić jak wyjdę z hali przylotów ? Czy "Oni" dają pracę dom/mieszkanie ? itd... Pzdr. Z. ONI daja w dupe a w najlepszym przypadku w ogole ICH nie ma good luck p.s. glownym problemem w ameryce bedzie zrzucenie balastu peerelowskiego myslenia reszta pojdzie "jak po masle"
c4r0 Napisano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2012 Czy pracę muszę sam szukać?, co z mieszkaniem? Co robić jak wyjdę z hali przylotów ? Czy "Oni" dają pracę dom/mieszkanie ? itd... Pzdr. Z. Wyobraź sobie, że mieszkasz w Pomorskiem i chcesz przeprowadzić się na Śląsk i tam pracować. Teraz wyobraź sobie, że jak tam pojedziesz to na granicy województwa powiedzą ci "nie, nie wjedziesz, nie masz prawa". Teraz wyobraź sobie, że dostajesz bilecik, który pokażesz na granicy województwa i wtedy powiedzą "ok, wchodź" - i tyle! Tak działa zielona karta. Nie rozumiem jak mogą istnieć ludzie, dla których "domyślną" sytuacją jest coś innego niż ta przedstawiona w tym poście...
Rademedes Napisano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2012 Kolega dareknow zapomniał dodac że masz jeszcze w tym rocznie cztery darmowe bilety lotnicze do PL w dwie strony Od tego roku mozna zamienic 4 bilety na 2 w klasie biznes
Joanna30 Napisano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2012 Kurcze, szkoda, że nie na pierwszą klasę, bo bym się skusiła
sonora Napisano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2012 Zyrtec to troll - nie warto odpowiadac i dac sie wciagnac w bezproduktywna dyskusje.. http://www.urbandict....php?term=troll
Zyrtec Napisano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2012 Zadałem proste pytanie, "CO DALEJ..." A z odpowiedzi czytam że w hali przylotów będzie czekał na mnie Obama z propozycją pracy u białym bomu a biletów nie ma co kupować bo przyleci po mnie Air Force One a jak coś mi sie nie spodoba to mam jeszcze 4 loty darmowe "NIM" do polski... Bajka... sądze że tego typu odpowiedzi nie powinny zaistnieć...
Joanna30 Napisano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2012 Zadałeś pytanie, na które odpowiedź jest zawarta w instrukcji do loterii wizowej dostępnej na TEJ stronie (ale pewnie nie tylko tam), więc nie ma się co dziwić, że rozbawiłeś forumowiczów i zaczęliśmy ironizować. Pewnie, że forum jest od tego, żeby zadawać pytania, ale trzeba się liczyć z tym, że jak będą absurdalne, to i będą absurdalne odpowiedzi. Fakt, dla Ciebie nie było to pytanie absurdalne, ale wystarczyło żebyś poczytał forum, czy chociażby stronę ambasady i wtedy nie pytałbyś o coś tak oczywistego.
dareknow0 Napisano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2012 Zadałem proste pytanie, "CO DALEJ..." A z odpowiedzi czytam że w hali przylotów będzie czekał na mnie Obama z propozycją pracy u białym bomu a biletów nie ma co kupować bo przyleci po mnie Air Force One a jak coś mi sie nie spodoba to mam jeszcze 4 loty darmowe "NIM" do polski... Bajka... sądze że tego typu odpowiedzi nie powinny zaistnieć... A czy uważasz ,że Twoje pytanie w temacie powinno zaistnieć ? Czy uważasz je za poważne ? Na żartobliwe pytanie otrzymałeś żartobliwe odpowiedzi i jest zabawnie
anna_866 Napisano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2012 dlatego nazywa sie to zielona karta!! po wyjsciu z lotniska wystawiasz sobie zielony karton i masz juz spanie, kazdy domek wyglada jak z kart.oczywista oczywistosc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.