Skocz do zawartości

Jazda Na Rolkach - Okolice Gdyni :)

Gość Piot3r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Czy ktoś z Was może jeździ bądź dopiero uczy się jeździć na rolkach ;P? Ja dopiero zaczynam, ale chętnie bym z kimś pośmigał :) Pomoc mile widziana :).

• Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Całkiem możliwe że skuszę się na łyżwy :). Póki co codziennie śmigam na rolkach i jest extra. Zapraszam ;D

Napisano

Hmm a ty czasem nie zbierales sie do wyjazdu do usa?;-) a tu prosze, na rolki do gdyni zaprasza...hehe.

To jak tam w koncu z ta przeprowadzka? :-)

Napisano

Ciekawy temat jak na to forum :P Macie tam w ogóle gdzie jeździć w Gdyni? W Gdańsku jest autostrada rowerowa gdzie zawsze rolkarzy jest gdzieś tak z miliard, ale o Gdyni nic nie wiem (nie bywam). Niektórzy jeżdżą na takich dużych, odpowiednik panczenów - aż miło się patrzy na takich śmigaczy :) A na łyżwy też polecam. Dziewczyny lubią być zapraszane na łyżwy ;)

Napisano

Hehehe, no to rzeczywiście lepiej od razu łyżwy i trzeba będzie poczekać na jakąś porządną zimę :) Ale na wszelki wypadek i tak polecam zabrać rower wodny w plecak ;)

Napisano

Ja w Gdyni byłam aż jeden raz...ale nie bardzo pamiętam bo to było na sylwestra :P A na rolkach to uwielbiam jeździć i może kiedyś przetestuje te trasy w trójmieście. W Szczecinie mamy coś na kształt "bulwaru nadrzecznego" ^_^ ale nie widziałam żeby ktoś jeździł na rolkach. Chyba tutaj są bardziej rowery popularne.

Napisano

Widzę że tu ostra dyskusja się rozwinęła pod moją nieobecność ;P. Więc... śmigać można wzdłuż bulwaru w Gdyni tak jak napisał Big :). Ja osobiście jeszcze nie mam takiego "skilla" żeby jeździć w Gdyni, więc śmigam po swoim osiedlu :). A jeśli chodzi o USA... to mam taką wizję że śmigam po Central Park'u. Ale raczej nie w tym roku. Trochę się pozmieniało u mnie i chyba nie jestem gotów na wyjazd w tym roku... Oczywiście to jest w planach i nastąpi ale ciężko mi powiedzieć na dzień dzisiejszy kiedy. Maja, zdaje się że przejeżdżałem przez Szczecin jak byłem w delegacji ;P. Ale jeszcze rolek nie miałem hehe. A na łyżwy na pewno się wybiorę zimą. Co roku mamy darmowe lodowisko w moim mieście. Wystarczy mieć swoje łyżwy bądź wypożyczyć u nich za grosze :).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...