Gość Piot3r Napisano 14 Września 2012 Zgłoś Napisano 14 Września 2012 Witam. Czy ktoś z Was może jeździ bądź dopiero uczy się jeździć na rolkach ;P? Ja dopiero zaczynam, ale chętnie bym z kimś pośmigał Pomoc mile widziana .
ilya_ Napisano 14 Września 2012 Zgłoś Napisano 14 Września 2012 dobry wybor. w zime zacznij jezdzic na lyzwach
Gość Piot3r Napisano 18 Września 2012 Zgłoś Napisano 18 Września 2012 Całkiem możliwe że skuszę się na łyżwy . Póki co codziennie śmigam na rolkach i jest extra. Zapraszam ;D
Maja.. Napisano 19 Września 2012 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 Hmm a ty czasem nie zbierales sie do wyjazdu do usa?;-) a tu prosze, na rolki do gdyni zaprasza...hehe. To jak tam w koncu z ta przeprowadzka? :-)
c4r0 Napisano 19 Września 2012 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 Ciekawy temat jak na to forum Macie tam w ogóle gdzie jeździć w Gdyni? W Gdańsku jest autostrada rowerowa gdzie zawsze rolkarzy jest gdzieś tak z miliard, ale o Gdyni nic nie wiem (nie bywam). Niektórzy jeżdżą na takich dużych, odpowiednik panczenów - aż miło się patrzy na takich śmigaczy A na łyżwy też polecam. Dziewczyny lubią być zapraszane na łyżwy
ilya_ Napisano 19 Września 2012 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 moze on chce do us na tych rolkach smignac ;]
c4r0 Napisano 19 Września 2012 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 Hehehe, no to rzeczywiście lepiej od razu łyżwy i trzeba będzie poczekać na jakąś porządną zimę Ale na wszelki wypadek i tak polecam zabrać rower wodny w plecak
Maja.. Napisano 19 Września 2012 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 Ja w Gdyni byłam aż jeden raz...ale nie bardzo pamiętam bo to było na sylwestra A na rolkach to uwielbiam jeździć i może kiedyś przetestuje te trasy w trójmieście. W Szczecinie mamy coś na kształt "bulwaru nadrzecznego" ale nie widziałam żeby ktoś jeździł na rolkach. Chyba tutaj są bardziej rowery popularne.
Gość Piot3r Napisano 21 Września 2012 Zgłoś Napisano 21 Września 2012 Widzę że tu ostra dyskusja się rozwinęła pod moją nieobecność ;P. Więc... śmigać można wzdłuż bulwaru w Gdyni tak jak napisał Big . Ja osobiście jeszcze nie mam takiego "skilla" żeby jeździć w Gdyni, więc śmigam po swoim osiedlu . A jeśli chodzi o USA... to mam taką wizję że śmigam po Central Park'u. Ale raczej nie w tym roku. Trochę się pozmieniało u mnie i chyba nie jestem gotów na wyjazd w tym roku... Oczywiście to jest w planach i nastąpi ale ciężko mi powiedzieć na dzień dzisiejszy kiedy. Maja, zdaje się że przejeżdżałem przez Szczecin jak byłem w delegacji ;P. Ale jeszcze rolek nie miałem hehe. A na łyżwy na pewno się wybiorę zimą. Co roku mamy darmowe lodowisko w moim mieście. Wystarczy mieć swoje łyżwy bądź wypożyczyć u nich za grosze .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.