c4r0 Napisano 9 Października 2012 Zgłoś Napisano 9 Października 2012 c4r0, chyba musisz to opatentować, bo nie słyszałem jeszcze o łańcuchach na rolki To był żart oczywiście Ale są łańcuchy na rower Jak również specjalne opony z kolcami (które w Polsce chyba teoretycznie są nielegalne...).
Gość Piot3r Napisano 10 Października 2012 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 O rowerze to wiem hehe. Mój wujek kiedyś jeździł zimą na rowerze i miał właśnie takie kolce w oponach (sam zrobił). A tak ogólnie, to okres rolkowy chyba już dobiegł nieco końca ... Albo wiatr, albo pada, albo to i to...
Maja.. Napisano 11 Października 2012 Zgłoś Napisano 11 Października 2012 ale lodowiska to juz nie, bo Piotrek wlasnie pakuje walizki i jedzie do stanow
Gość Piot3r Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 Wczoraj byłem na rolkach ha ;P! Lodowisko jak najbardziej. Mam u siebie w "mieście" więc nie ma problemu. Tzn będę miał zimą . A co do tych stanów... oj się pozmieniało trochę. Miałem wyjeżdżać z ojcem w grudniu tego roku (takie miałem plany) no ale ktoś się pojawił i nie wiem kiedy opuszczę kraj ...
Maja.. Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 To zawsze mozesz 'ktosia' zabrac ze soba
Gość Piot3r Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Niestety ale ta osoba nie ma póki co możliwości wyjazdu do USA i na dodatek zaczęła 4 letnie studia... zobaczymy co dalej
Gość Piot3r Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 Jeśli ktoś planuje wyjazd do USA w I kwartale 2013 (ewentualnie II kwartał), to pisać w moim temacie (nie tym)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.