Skocz do zawartości

Jazda Na Rolkach - Okolice Gdyni :)

Gość Piot3r

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

c4r0, chyba musisz to opatentować, bo nie słyszałem jeszcze o łańcuchach na rolki :)

To był żart oczywiście :) Ale są łańcuchy na rower :D Jak również specjalne opony z kolcami (które w Polsce chyba teoretycznie są nielegalne...).

• Odpowiedzi 27
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

O rowerze to wiem hehe. Mój wujek kiedyś jeździł zimą na rowerze i miał właśnie takie kolce w oponach (sam zrobił). A tak ogólnie, to okres rolkowy chyba już dobiegł nieco końca :(... Albo wiatr, albo pada, albo to i to...

Napisano

Wczoraj byłem na rolkach ha ;P! Lodowisko jak najbardziej. Mam u siebie w "mieście" więc nie ma problemu. Tzn będę miał zimą ;). A co do tych stanów... oj się pozmieniało trochę. Miałem wyjeżdżać z ojcem w grudniu tego roku (takie miałem plany) no ale ktoś się pojawił i nie wiem kiedy opuszczę kraj ;)...

Napisano

Niestety ale ta osoba nie ma póki co możliwości wyjazdu do USA i na dodatek zaczęła 4 letnie studia... zobaczymy co dalej :)

• 1 miesiąc później...
Napisano

Jeśli ktoś planuje wyjazd do USA w I kwartale 2013 (ewentualnie II kwartał), to pisać w moim temacie (nie tym) ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...