Invisible15 Napisano 24 Września 2012 Zgłoś Napisano 24 Września 2012 Witam! Szukam osób, które nie dostały za pierwszym razem wizy tak jak i ja. Chcę się dowiedzieć co zrobiły z swoim życiem, by dostać ją za kolejnym razem. Mi odmówiono rok temu wizy. Zamierzam starać się o nią kolejny raz. Co mogę zrobić by zwiększyć swoje możliwości? Liczę na odpowiedzi osób z doświadczeniem
cleo1809 Napisano 24 Września 2012 Zgłoś Napisano 24 Września 2012 sa takie osoby np ja...pierwszy raz probowalam w czerwcu 2011,bez powodzenia a 2 raz w marcu 2012 czyli niecaly rok pozniej i dostalam bez zadnych problemow.A co zrobilam ze swoim zyciem zeby dostac za 2 razem wize?Ja nic nie zrobilam,mialam sytuacje identyczna jak za 1 razem.Ale wszystko zalezy od Twojej sytuacji..czy sie uczysz,czy pracujesz,czy masz rodzine i oczywiscie czy wzbudzisz zaufanie u Konsula..wszystko jest wazne Pozdrawiam
sly6 Napisano 24 Września 2012 Zgłoś Napisano 24 Września 2012 sa takie osoby ze ida za 1 miesiac i maja wize .. A sa tez takie ze i 4 razem nic nie ma z wizy. Ile osob tyle bedziesz miec odpowiedzi i kazda prawdziwa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.