tinki Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 A w jaki sposob opusciles komisariat? Czy placiles jakies pieniadze?
sly6 Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 ale jak ktos tutaj napisal sa formularze wizowe.czy to do wizy turystycznej czy tez na pobyt staly i jak zobaczysz nie mozesz nic klamac nawet jesli nie bylo sprawy w sadzie,bo miales cos z prawem..jak wyjdzie klamstwo to moze zacznij szukac czegos po za USA.. I to moze Cie zgubic na kazdej rozmowe,nie miales moze nic z przestepstwem wiekszym doczynienia ale nie mozesz tez mowic,pisac ze to nic takiego ,czasami Konsul slyszac takie cos moze Ci wizy nie dac a nie za konkretne przestepstwo-pamietaj o tym.nie musisz moze bic sie w piersi ale nie mow ze to nic wiekszego.. Mozesz to szybko sprawdzic pytajac sie w danym stanie na Policji,w FBI czy jestes notowany ,,pare dol za to zaplacisz ale bedziesz wiedziec co i jak jest.
mario2014 Napisano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2012 A w jaki sposob opusciles komisariat? Czy placiles jakies pieniadze? NIe płaciłem nic, posiedziałem kilka godzin aż ustalili termin sprawy i mnie wypuścili. Jak mogę z Polski sprawdzić mój status w kartotekach Policyjnych?
sly6 Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 wejdz na strone Policji danego stanu i zobaczysz jak mozesz to zrobic umiesz tak j.angielski?czy moze pomoc?
mario2014 Napisano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2012 wejdz na strone Policji danego stanu i zobaczysz jak mozesz to zrobic umiesz tak j.angielski?czy moze pomoc? Powinienen dać radę -dziękuję.
mario2014 Napisano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2012 Wszedłem na taką stronkę i nic tam nie ma poza danymi osobowymi. Brak żadnych wpisów. Czy macie jakąś sprawdzoną stronę? http://www.instantcheckmate.com
gal Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 kazdy stan ma swoja wlasna witryne przykladowa z nystate http://www.criminaljustice.ny.gov/ojis/recordreview.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.