mariano85 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Myslalem ze to takie łątwe jak na allegro ale widocznie nie.. Oczywiscie zarejestrowałem się! Ale kontakt ze sprzedajacym mam tylko przez email? Nie ma tam zadnych tel? tylko wyświetla się np: PostingID: 3309210817 dzieki
lochraven Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Craiglist to nie ebay, to bardziej coś jak gumtree. Często trzeba się kontaktować klikając na 'reply to this post' czy jakkolwiek to się tam nazywa.
sly6 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 jak kto nie ma numeru telefonu?czasami widac w ogloszeniach
c4r0 Napisano 9 Października 2012 Zgłoś Napisano 9 Października 2012 1. Rejestracja nie jest wymagana żeby odpowiadać na ogłoszenia. Jak chcesz wystawić ogłoszenie to wtedy trzeba się rejestrować. 2. Kontakt jest taki, jaki poda ogłaszający. Jak poda telefon, to jest, jak nie poda to nie ma. Może też nie podać maila, wtedy trzeba pisać poprzez pośredniczącego maila który jest w domenie craigslist.org. Ta strona to nie aukcje tylko ogłoszenia. Coś jak gumtree, tablica.pl albo gazeta Anonse.
c4r0 Napisano 9 Października 2012 Zgłoś Napisano 9 Października 2012 Dostałem PW z ochrzanem, że wprowadzam w błąd bo wcale nie trzeba się rejestrować w celu wystawienia ogłoszenia. Nie sprawdzałem, ale może i tak jest - przepraszam. (nie mogłem edytować poprzedniego posta, nie wiem dlaczego...)
sly6 Napisano 10 Października 2012 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 Nie mozna edytowac posta po chyba 3 godzinach od napisania go..wiec masz tyle czasu do poprawki moze to zrobic np ja i do mnie nalezy napisac ..
agatenka Napisano 10 Października 2012 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 Dostałem PW z ochrzanem, że wprowadzam w błąd bo wcale nie trzeba się rejestrować w celu wystawienia ogłoszenia. Nie sprawdzałem, ale może i tak jest - przepraszam. (nie mogłem edytować poprzedniego posta, nie wiem dlaczego...) Zależy w jakiej kategorii np mieszkania czy sprzedaż to nie trzeba się rejestrować Jeżeli daje się ogłoszenie np. w services to jak najbardziej, oprócz logowania, potrzebny jest również numer telefonu na który za każdym razem jest wysyłany kod
c4r0 Napisano 10 Października 2012 Zgłoś Napisano 10 Października 2012 Ja wystawiałem tylko w samochodach. Może tam też rejestracja jest konieczna - nie wiem.
mariano85 Napisano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 11 Października 2012 chodziło mi bardziej w kategoriach "PRACA" i " MIESZKANIE"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.