lochraven Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Sprawdzają, czy związek nie jest dla papierów i czy jest prawdziwy Zdjęcia, jakieś zapisy mailów, smsów itd. Do tego jeśli wszystkie dokumenty są w porządku to rozmowa potrwa 5 minut i tyle. Nie wiem czym tu się stresować. To wszystko tyle trwa, mnie ma w tym nic dziwnego. Moja procedura trwała około 9 miesięcy.
Karolajnaaa12 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 okay dziekuje bardzo za pomoc
jkb Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 A dodam jeszcze - na NOA2 czekalismy niespelna 4 miesiace, ale tylko dlatego, ze nasza sytuacja byla dosc nietypowa... od momentu wyslania petycji do otrzymania wizy minelo niecale 6 miesiecy
Karolajnaaa12 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 super..... chcialabym miec taka sama nietypowa sytuacje
jkb Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Oj uwierz mi, nie chcialabys zbyt duzo nerwow...
Karolajnaaa12 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 u mnie sprawa wyglada nastepujaco....mama narzeczonego wychodzi za maz w kwietniu 20go tego roku i bardzo chccilabym tam byc na tym slubie.... myslicie ze do tego czasu uda mi sie tam juz wyleciec?? jak myslicie, jak to z doswiadczenia bywa..juz mamw wszytskie dokumenty gotowe czekam tylko na 134 form, i badania lekarskie... a tak jestem zwarta i gotowa jesli mialabym czekac tylko 4 miesiace to chyba bym sie przemeczyla ... lol zarty zartami, ciesze sie ze sie wszytsko was udalo....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.