sly6 Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 Ciebie tak samo to dotyczy teraz sa inne zasady przesylek dostarczanych .
tinililka Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 hej, na badania nie potrzebujesz tego meila, paszport fotka i szczepienia sa Ci potrzebne.
gonia38 Napisano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Października 2012 hej, na badania nie potrzebujesz tego meila, paszport fotka i szczepienia sa Ci potrzebne. Hej. Powiedz mi "tinililka" czy Ty rejestrowałaś się na tej stronie co podaje Ambasada by podać miejsce odbioru paszportu???
sly6 Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 teraz sa takie zasady i radze to zrobic-nie masz innego wyjscia... wybierasz najblizsze miejsce odbioru przesylki w TNT
gonia38 Napisano 5 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Października 2012 teraz sa takie zasady i radze to zrobic-nie masz innego wyjscia... wybierasz najblizsze miejsce odbioru przesylki w TNT Dzięki bardzo za odpowiedź. Udało się mi przebrnąć na tej stronie i wybrałam najbliższe miejsce odbioru paszportu i dokumentó i wydrukowałam potwierdzenie rejestracji ..... I udało się mi dziś umówić wizytę u lekarza - mam na poniedziałek 8 października..... Pozdrawiam....
sly6 Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 daj znac jak dalej ida sprawy i co wyszlo z e-mail syna
tinililka Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 ja nigdzie sie nie rejestrowalam, aplikuje o wize po mezu wiec nie musze tego robic prawda Sly6 ?
sly6 Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 a jak ta wize po mezu otrzymasz? dadza Ci tego samego dnia to dawne czasy kiedys byl dhl a teraz jest TNT .. a teraz co pisze na stronie Ambasady http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-imigracyjne.html jak widzisz kazda wiza
tinililka Napisano 6 Października 2012 Zgłoś Napisano 6 Października 2012 bylam pewna ze DHL. Jestem pewna ze wiele osob nie wie o nowej formie bo nie jestesmy informowani przez ambasade o tychze zmianach, bedzie wiec tam wielkie zamieszanie !
gonia38 Napisano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2012 bylam pewna ze DHL. Jestem pewna ze wiele osob nie wie o nowej formie bo nie jestesmy informowani przez ambasade o tychze zmianach, bedzie wiec tam wielkie zamieszanie ! Ja tez jadę na łączenie rodzin od męża... i zarejestrowałam się i podałam adres dostawy paszportu i na koniec trzeba wydrukowć potwierdzenie .... jednak to i nas dotyczy (jak pisze Ambasada zmiany weszły od sierpnia tego roku) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.