esia Napisano 16 Października 2012 Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Witam serdecznie, znalazłam mnóstwo informacji na tym forum za co bardzo dziękuję - jesteście super Interesuje mnie możliwość sponsorowania przez rodzinę i chciałabym się upewnić czy wszystko dobrze zrozumiałam. Jeżeli syn (kawaler) chciałby być sponsorowany przez mamę (rezydentkę) to aby procedura mogła dojść do skutku musi przez cały okres jej trwania przebywać w Polsce lub, gdy wyjedzie do USA utrzymywać legalny status? W razie przejścia na nielegalny cała procedura przepada?Mam rozumieć, że opcja z nielegalnym pobytem jest "wybaczona" tylko żonie/mężowi sponsorowanemu przez małżonka/żonę będącymi obywatelami? Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość, nie wiem czy dobrze to poskładałam. Pozdrawiam E.
esia Napisano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 16 Października 2012 Bardzo dziękuje za szybką odpowiedź Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.