esia Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Witam serdecznie, znalazłam mnóstwo informacji na tym forum za co bardzo dziękuję - jesteście super Interesuje mnie możliwość sponsorowania przez rodzinę i chciałabym się upewnić czy wszystko dobrze zrozumiałam. Jeżeli syn (kawaler) chciałby być sponsorowany przez mamę (rezydentkę) to aby procedura mogła dojść do skutku musi przez cały okres jej trwania przebywać w Polsce lub, gdy wyjedzie do USA utrzymywać legalny status? W razie przejścia na nielegalny cała procedura przepada?Mam rozumieć, że opcja z nielegalnym pobytem jest "wybaczona" tylko żonie/mężowi sponsorowanemu przez małżonka/żonę będącymi obywatelami? Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość, nie wiem czy dobrze to poskładałam. Pozdrawiam E. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Dokladnie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esia Posted October 16, 2012 Author Report Share Posted October 16, 2012 Bardzo dziękuje za szybką odpowiedź Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.