slawekhh Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Witajcie!! Czy jesli jestem w USA mam wize na rok moge przyjechac do polski na wakacje i puzniej wrocic?? porosze o odpowiedzi to bardzo wazne!! z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 a jaki rodzaj wizy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majk Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Na jakiej wizie jestes i jak ja uzyskales ( ludzie na zmieniaja turystyczne lub j-1 na studenckie bedac juz w usa wtedy wyjazdy sa nie wskazane). Nigdy nie mozan niczego przesadac. Podam ci przyklad znajmoma przebywa od lipca ( wiza wazna do lipca tego roku) w usa na j-1 wyjechala jako au pair, teraz byla w polsce na wielkanoc, nie bylo zadnych problemow z powrotem ( lotnisko chicago) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supmar Posted June 1, 2005 Report Share Posted June 1, 2005 Musisz miec na Visie literke M od Multiple Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.