Qrnelix Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2012 Witam Naszedł mnie i ciocie z USA pomysł na mój 3 już wyjazd do USA Ciocia przyslała zaproszenie Byłem w konsulacie w 2005 roku dostałem wize na 5 lat ( do pełnoletności) Rok temu się skończyła w grudniu . 2 x byłem i wróciłem w terminie, studiuje na UE WROCŁAW zaocznie, nie mam pracy i nie szukam bo nei potrzebuje Moi rodzice pracują od nastu lat w tym samym miejscu pracy, wiedzie się dobrze . I teraz moje pytanie? Jakie według was mam szanse na dostanie wizy ? Jak moja sytuacja przedstawia się waszym zdaniem ? Czy powieniennem się czegoś obawiać Chce leciec na około 3 miesiące (wakacje studenta są dłuuuugie )
Joanna30 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2012 Jeśli nie przesiedziałeś poprzednich pobytów, to nie masz się czego obawiać. Idź i staraj się A tak na marginesie - nie mogłeś dostać w 2005 roku wizy na 5 lat, jeśli jej ważność upłynęła w zeszłym roku
Qrnelix Napisano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Listopada 2012 powiedziałem w zeszłym roku bo to końcówka grudnia 2010:) moje pobyty w usa to 2006 - 2 miesiace , 2010 - 2 miesiące, w obu przypadkach w Bostonie miałem wbite na pół roku bodajże
sly6 Napisano 1 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2012 no ale co wpisales w papiery i powiedziales na rozmowie o wize,ze ile bedziesz w USA zaproszenie nie jest wymagane ..
Qrnelix Napisano 1 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Listopada 2012 wiem że jest nie wymagane, jeszcze nic nie wpisywałem , bo dopiero będe gdzieś za 2 tyg, sie tam zapisywał na rozmowe i wypełniał druki chce lecieć na 2-3 miesiące
jan sprawiedliwy Napisano 2 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 Jak dlugi pobyt deklarowales we wniosku skladanym w 2005 roku ?
Qrnelix Napisano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 no wakacyjny raczej, rodzice wypełniali i pisali na pewno że tylko lipiec sierpien bo po co więcej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.