c4r0 Napisano 2 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 Nie zostawiajcie nic na ostatnią godzinę. To zależy. W wojsku jest taka zasada: każdy rozkaz wykonuj najpóźniej, jak to możliwe. Zawsze jest szansa, że zostanie odwołany
mikun Napisano 2 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 To zależy. W wojsku jest taka zasada: każdy rozkaz wykonuj najpóźniej, jak to możliwe. Zawsze jest szansa, że zostanie odwołany hehe dobre... Przeglądarka nie ma nic do tego...to jest tak jak z dodzwonieniem sie do konkursu lub na infolinie 0 700...raz sie ktos dostanie raz nie... mi przed chwila zadziałała teraz juz znowu nie....po porstu sa zapchane łącza, dużo osób wchodzi i tak sie dzieje
Rademedes Napisano 4 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2012 Ja wyslalem znajomej 90 sekund przed koncem terminu KIlka lat temu tez komus wyslalem 1h przed i wylosowal Zobaczymy jak to bedzie tym razem.
sly6 Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 To Oni maja dobrze z Toba ze tak wysylasz i chcesz takie cos robic...
mikun Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 hehe to ryzykowales, a jakby ci komp siadł to co by było??? znajoma powaznie traktowała loterię czy od tak sobie
Rademedes Napisano 5 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2012 trudno powiedziec, sam ja namowilem, problem w tym, ze zle doczytalem godzine zakonczenia plus ostatnie czeste podroze w zwiazku z huraganem wszystko opoznily, wazne ze sie udalo wyslac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.